Следва

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: Etro, съвременна гръцка трагедия

We Love: на Ема Уотсън дънките с мокасини за Prada

Ревютата на Prada всеки път се отличават с фантастични гости на първи ред, вкл. Ема Уотсън.

Street Style преди 1 месец

През февруари всеобщото очакване за пролет прониква всеки аспект на живота. Включително Седмицата на модата в Милано, с нейните 15 градуса по Целзий, което кани хората, присъстващи на модния маратон в любимия ни град, да се преоблекат на мига в съответстващи на това очакване ансамбли. 

Дългогодишният посланик на Prada Ема Уотсън заряза обемното зимно палто в полза на елегантен бежов шлифер, комбиниран с удобни мокасини на платформа. Разбира се, в този ден дори пуловерът от кашмир, наметнат и вързан около раменете, е от Prada. Освен дънките, които не са в арсенала на г-жа Миуча Прада. И все пак, комбинацията е толкова приятна, че с преобладаващи елементи от италианския моден първенец, дори денимът стои на място. 

Комбинацията от леки дънки и мокасини запазви мястото си на трендсетър и тази пролет. Когато се позатопли още, просто върнете вълненото си палто в тардероба и го заменете със светъл блейзър, тънко кожено манто или бомбър яке.

Ако целта е женственост като на Ема Уотсън, то задължително изберете светъл тон, който подхожда на на светлосинята основа. Светлосиня риза, тренчкот в цвят слонова кост, жилетка или пуловер в камилско бежово и ще сме 100% Prada, а пролетта определено харесва това! 

More Street Style