Следва

55 са новите 33: сребристата Дженифър Анистън на SAG Awards

Мис Германия 2024: на 39, родом от Иран

Родом от Иран, 39-годишната Апаме Шьонауер спечели конкурса за красота Мис Германия 2024.

Celebrities преди 1 месец

Състезанието се проведе в неделя в Руст, в южната част на Баден-Вюртемберг. Като награда, вместо традиционната корона, тя получи титлата „Жена лидер“ и паричен бонус от 25 хиляди евро. Апаме е архитект, живее в Берлин и има две деца.

Тази година възрастовите ограничения бяха премахнати, така че Apame успя не само да участва, но и да спечели. Както отбелязват организаторите на шоуто, това подчертава тенденцията за „приобщаването на подобни събития“. Конкурентки на Апаме бяха седем други участнички. През последните години конкурсите за красота в Германия се провеждат в нов формат: физическата привлекателност не е основният показател за победата, много по-важна е личностната индивидуалност.

Апаме живее в Германия от шестгодишна - тя идва в страната със семейството си като бежанец. „Преместихме се в Германия, за да можем със сестра ми да живеем свободно“, каза тя в речта си.

Мрежата отбеляза, че за разлика от много други победители в конкурси за красота, Шьонауер е „естествена“, защото изглежда така, сякаш не си е правила пластична операция.

По-рано интернет разкритикува победителката в конкурса "Мис Франция", че не отговаря на стереотипите: момичето се появи на сцената с къса прическа и беше обвинена, че е "недостатъчно женствена", припомняме тук.  

More Celebrities