Следва

Петдневен shopping до полуда на страниците на ViewSofia. Бъди на линия от понеделник до петък

Кейт Мос за Longchamp разцъфтя в уникални женствени модели

Минаха осем сезона, от какво Кейт Мос стана лице на Longchamp – осем сезона, през които тази първа и толкова...

All fashion преди 13 години

Минаха осем сезона, откакво Кейт Мос стана лице на Longchamp – осем сезона, през които тази първа и толкова коментира кампания разцъфна в едно от най-съблазнителните и продължителни партньорства.

Кейт Мос премина на един нов етап в отношенията си с бранда като създаде за тях собствена линия дамски чанти.

Питаш се как една абсолютна модна икона се превръща в дизайнер на колекция за Longchamp!? Работейки заедно с артистичния директор Софи Делафонтен, Кейт влага страстта си към модата и собствения си опит от подиумите и червения килим, като изиграва ролята на модел и майка на своите дизайни.

„Наистина ги харесвам като хора и мисля, че е страхотно да се работи с тях. За мен това е на първо място. Longchamp е семеен бизнес, които работи вече повече от 60 години и ми харесва чувството да съм част от това”, казва Кейт.



Най-специалното за колекцията на Кейт Мос за Longchamp е това, че не само напълно описва личното виждане на модела, но и всяка жена може да се идентифицира с нея. И докато трите теми (Rock'n Glam, Rock'n Travel и Rock'n Casual) в колекцията отразяват три страни от живота на Кейт, със същата сила те биха се отнесли до всеки друг.

За всяко настроение, във всеки момент има вечна стилна форма, резултат на внимателно обмислени детайли. Във всяка чанта Longchamp са вложили своето безпогрешно майсторство, а Кейт Мос своя уникален моден усет.

Това са чанти, които да обичаш и с които да живееш, да слагаш на рамо отново и отново…

Longchamp ще намериш в Сердика Център.


 

More All fashion