Следва

Face to Face с Владо Николов

Контузеният крак не е причина за нисък ток, категорична е Виктория Бекъм

Красивата мадам Дейвид Бекъм бе уловена на няколко пъти в Париж, докато излизаше от хотела си, елегантна и въоръжена с чифт патерици.

 

Celebrities преди 1 месец

Виктория Бекъм не може да бъде спряна в демонстрацията на великолепно култивиран стил. 49-годишната дизайнерка не се отказва от обувките на ток дори след инцидента, при който нарани левия си глезен. Сериозна, слаба и стройна, изцяло в черно, Вики Б. носи елегантно двуредно манто от собствената си марка, плътен черен клин и черни слънчеви очила, плюс чифт обувки без пета от френската модна къща Alaia. Моделът очевидно е любим на Пош Спайс, защото ни го демонстрира в два варианта - бял и черен. За тези, които искат по малко от същото, уточняваме, че моделът обувки със средно токче се нарича Alaia Plexi Heart-Toe slingback pump.  

 

 

Виктория се контузи навръх Свети Валентин, докато тренираше във фитнеса.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 5 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 6 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.