Следва

Месечен ХОРОСКОП - Март 2024

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

All About Life преди 1 месец

Takeaway.com, част от Just Eat Takeaway.com, глобален лидер в сектора за доставка на храна, разкри ресторантите, които грабнаха наградите в Takeaway.com Awards 2023. Наградите се провеждат в България за четвърти пореден път, като имат за цел да насочат вниманието към ресторанти в цялата страна, които са спечелили одобрението на българите и са се отличили с невероятна храна през изминалата година.

"Развълнувани сме да обявим пристигането на четвъртото издание на наградите Takeaway.com. Това ежегодно събитие празнува кулинарните постижения на нашите партньори в Takeaway.com и категориите признават невероятното качество, разнообразие и иновации, които характеризират хранителната сцена на нашата платформа. Всяка категория отразява голямото разнообразие от кухни и предпочитания на нашите потребители, от традиционни предложения до съвременна креативност. Нашата цел винаги е била да гарантираме, че клиентите имат достъп до най-добрите ресторанти и ястия, когато и където пожелаят. Takeaway.com Awards ни позволяват да отпразнуваме успехите на партньорските ресторанти и да продължим да насърчаваме високите постижения в индустрията за доставка на храна", каза Юлиана Хартарска, Kънтри мениджър на Takeaway.com за България.

Наградите отличиха ресторанти в 17 отделни категории. И тази година победителите са избрани с гласовете на потребителите, които имаха възможността да дадат своя глас на платформата на Takeaway.com. За признание се състезаваха значителен брой ресторанти, а потребителите имаха шанса да гласуват за тях в периода от 13 ноември до 13 декември 2023 г., като общия брой на гласовете надхвърли 20 000. Всички участващи ресторанти, с изключение на националните и международните вериги, са автоматично включени в категорията "Най-добър ресторант в България". Победител в тази категория е ресторантът, събрал най-много гласове общо сред всички категории.

И така, време е за победителите или най-добрите ресторанти в цялата страна, вариращи от пицарии до заведения за бургери, места за суши и любими български заведения. Наградите бяха раздадени въз основа на различни критерии, включително тип кухня и географско местоположение. Ето и класацията:

Най-добър ресторант по градове:

• LEO'S PIZZA & TRATTORIA|ЛЕО'С ПИЦА & ТРАТОРИЯ - Най-добър ресторант в София
YAV-KA RESTAURANT|РЕСТОРАНТ ЯВ-КА - Най-добър ресторант в Бургас
AMORE PIZZERIA|ПИЦАРИЯ АМОРЕ - Най-добър ресторант в Пловдив
SANDWICHARNITSATA|САНДВИЧАРНИЦАТА - Най-добър ресторант в Стара Загора
POPOFF|ПОПОВ - Най-добър ресторант във Варна
TEMPO PIZZERIA|ПИЦАРИЯ ТЕМПО - Най-добър ресторант в Плевен
LIKE PIZZA|ПИЦА ЛАЙК - Най-добър ресторант в Русе
DINERO DONER KEBAB|ДЮНЕР КЕБАБ ДИНЕРО - Най-добър ресторант във Велико Търново

Най-добър ресторант по тип кухня:

SUSHI STORE | СУШИ СТОР - Най-добър азиатски ресторант, София
SERBIAN GRILL GAVAZA | СРЪБСКА СКАРА ПРИ ГАВАЗА - Най-добър барбекю ресторант, София
BURGERO | БУРГЕРО - Най-добър бургер ресторант, Варна
GASTRO BAR АЙЛЯКРИЯ | ГАСТРО БАР АЙЛЯКРИЯ - Най-добър гурме ресторант, Пловдив
LEO'S PIZZA IL RUSTICO | ЛЕО'С ПИЦА ИЛ РУСТИКО - Най-добър италиански ресторант, София
SOUL KITCHEN | СОУЛ КИТЧЪН - Най-добър ресторант за здравословна храна, София
РЕСТОРАНТ В ДВОРА | IN THE COURTYARD - Най-добър български ресторант, София

Както и още няколко важни категории:
QI YAMI SUSHI | КИ ЯМИ СУШИ - Най-добър нов ресторант, Варна
ALADIN - Най-добра верига ресторанти в България

Големият победител, който грабна приза за Най-добър ресторант в България за 2023 г. е:

РЕСТОРАНТ В ДВОРА | IN THE COURTYARD - Най-добър ресторант в България 2023, София

По време на церемонията на Takeaway.com Awards 2023, всички печеливши ресторанти получиха награди, удостоверяващи техните успехи, сред които ваучери, които да предложат на клиентите си, както и трофей, който гордо да посочва големия им успех на всеки посетител.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 6 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.