Следва

Новите дрехи на Кристен Стюарт: жесток глем-рок

We Love: роклята върху тишърта като преди 30 години

Нямаше как да не се зарадваме от вида на Зоуи Кравиц на премиерата на книгата Barbie: The World Tour в Ел Ей.  

All fashion преди 3 седмици

В слип рокля, облечена върху тениска, Зоуи изглежда прекрасно, при това много модерно - точно във възродения 90-тарски тренд. Дали защото в днешно време хората предпочитат да носят "голи" друхи, като в понятието включваме без ръкави и с дълбоки цепки зрехи, както и напълно прозрачни неща, най-вече поли? Имаме чувството, че едно старо бреме е свалено от раменете ни с това добро старо обличане, иначе директно взето от актуалната колекция S/S 2024 на The Row, марката, която Зоуи Кравиц обича най-много.


The Row

Както споменахме, роклята над тениската е една от най-характерните комбинации на 90-те години. Слип роклите, които са супер попялерни покрай възраждането на минималистичната мода по онова време, понякога се носят самостоятелно, но по-често се комбинират с тениски в ежедневието. Тогава това беше най-лесният начин да включим плъзгащата се рокля в ежедневната визия. Смесването на двете дрехи и настроението от това бяха забавни, но най-вече бяха удобни. И нямаше никаква нужда да се притесняваме за бельото.

The Raw не са единствените, които дават тон на тренда през 2024 г. Ferragamo дори отиде крачка напред с визия, включваща панталони и отгоре им пола, която буквално лепва на силуета. 


Ferragamo


Balenciaga


Balenciaga


Balenciaga

Balenciaga пое лидерството с най-новата си писта F/W 2024. Тук визията се фокусира повече върху гръндж настроението, отколкото върху минимализма от 90-те години на миналия век, с дантелени детайли, животински щампи и обилно напластяване. Комбинацията от уверени елементи определено вдъхновява. 

Разбира се, най-често срещаната и класическа комбинация за ежедневно носене е бялата тениска под черна slip dress. 

И все пак, наблюдаваки десетките вариации по темата, очевидно няма причина да ограничим комбинацията само до ежедневна употреба. Това обличане е идеално и за вечерта, просто включете всичко налично в гардероба - нещо прозрачно, нещо коктейлно, нещо кроп, нещо мини. Ще видите, че освен лесно, е и фантазно, напълно постижимо и много ефектно.

More All fashion