Следва

Бела и Адан се показаха

„Това промени живота ми“: Талула Уилис сподели, че е диагностицирана с аутизъм

Шокиращата диагноза е поставена преди месеци. 

 

Celebrities преди 2 месеца

30-годишната дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур сподели пред обществеността, че е била диагностицирана с това заболяване миналото лято и че диагнозата е променила живота й.  

„Всъщност за първи път споделям публично диагнозата си. Случи се през лятото и изцяло промени живота ми", написа тя.

Талула обяви диагнозата, използвайки стар видеоклип, на който тя придружава баща си на червения килим. Вижда се как момичето нежно гали Брус и си играе с ухото му, докато той отговаря на въпроси на репортери.

С публикацията си Талула предизвика разгорещен дебат в социалните медии. Мнозина се чудят как е възможно да е получила диагнозата толкова късно в живота си. Припомняме, че младата жена сподели преди време пред колеги от Vogue, че има разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD).

Autism Speaks определя аутизма като „широк спектър от състояния, характеризиращи се с предизвикателства в социалните умения, речта и невербалната комуникация и повтарящи се поведения“. Симптомите на аутизма обикновено се появяват на 2-3 годишна възраст, но могат да бъдат едва доловими и съответно пропуснати.

Талула е най-малката дъщеря на Брус и Деми, които се разделиха през 2000 г. Семейството има общо три момичета (вижте още: Деми Мур и момичета й на афтърпартито на Оскари 2024).

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 2 дни

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 4 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.