Следва

„Все още не мога да повярвам“ - Tyler the Creator лансира мъжка капсулна колекция за Louis Vuitton

Trend Report: чантата - на китката

От миналото лято тези клъч чанти, на които повече им преляга да се носят в ръка, вместо на рамо, са симпатичен и популярен тренд.

All fashion преди 2 седмици

Позицията на великия дамски аксесоар се промени в последните сезон и малко и вече е на китката, вместо под мишница или през рамо. Основата за твърдението, че на пистата е силен тренд, открихме преди седмици, в колекциите Есен/Зима 2024. Множество модели дефилираха по подиума със забележителни аксесоари, висящи на китките им (вижте още: Най-модерните чанти от Седмицата на модата в Париж).


Chloè


Chloè

Все още не можете да получите ясна представа за каква дизайнерска чанта говорим? Погледнете визията от колекцията на Chloé. „Ръчната чанта“ е снабдена с кръгла гривна, която изглежда като бижу. Съчетайте велурения аксесоар с лека рокля, а обещанието, че няма да е скучно, идва от разкошната метална декорация. Атмосферата на бохемски шик и минимализъм е перфектното лятно настроение.

Сиена Милър, която беше в центъра на бохемската шик лудост в началото на 2000-те, също изгледа шоуто на Chloé, държейки чанта в ръцете си. Прави впечатление, че в колекцията на френския бранд използването на цвят е възможно най-ограничено, за да се създаде усещане за максимално изчистен външен вид и оттук - спокойно общо настроение. 


Alaïa

Alaïa на Peter Mulrier също обърна внимание на комбинацията от черно и златно. Също като чантата Chloé, те представиха чанта с голяма гривна, като най-любопитното е начина, по който се носи тя. Вместо гривната да е на китката или да е разположена в ръцете, чантата се държи на върха на пръстите. Припомня ни урока, че една и съща чанта може да излъчва напълно различни настроения в зависимост от това как я носим.


Givenchy


Givenchy

Givenchy представи доста подобен на този на Alaïa модел, който отново изглежда прикрепен като на магия на върха на пръстите.


Alexander McQueen


Gabriela Hearst


Gabriela Hearst

Alexander McQueen и Gabriela Hearst също извадиха чанти за китка. Докато Chloé и Alaïa пребавят гривни във формата на обръч към чантите си, тук "пръстените" са доста по-близки до термина „бижу“. Ако търсите точният аксесоар, който да направи обличането ви топ тези пролет и лято, чантата за китка предлага супер готини решения, нали?


Prada


Prada

Не можем да не добавим към гореизброените красоти и дизайна на Prada. Примката, изработена от кожа в различни цветове и с добавени детайли, наподобява колан. Очевидна тенденция, очакваме с нетърпение да я видим в развитие на пистите за Пролет/Лято 2025.

More All fashion