Следва

Марлон Брандо: 7-те любовни романа на „Кръстника“, роден на днешния ден преди 100 години

Един дъждовен ден в Ню Йорк с Ирина Шейк и Леа Купър

Във влажния пролетен ден, мама Ирина Шейк взима красивата Леа от училище, където по-рано сутринта я е оставил татко й Брадли Купър. 

 

Celebrities преди 3 месеца

Ирина отново задава тон за модна песен с изцяло черния си ансамбъл (тя обожава all black) от секси рокля от дантела, обемно кожено яке и високи до коляното гумени ботуши. Шейх и дъщеря й се крият от  дъжда под стилово съответстващи чадъри.

Ирина Шейк и Брадли Купър отглеждат дъщеря си заедно, след като се разделиха през 2019 г. след четири години връзка. След раздялата им в интернет се заговори, че романът им се е възобновил: звездите прекарваха много време заедно, не само с дъщеря си, но и само двамата. Тръгнаха слухове, че дори планират още едно дете, а Шейк няма против да се омъжи за Купър.

Наскоро обаче отношенията им се влошиха, най-вероятно заради аферата на Купър с Джиджи Хадид. Самата Ирина представи бившия си приятел на приятелката си, но според вътрешни хора не е очаквала, че ще стигнат толкова далеч. На фона на романтиката на двойката Ирина и Брадли бяха забелязани да водят и взимат дъщеря си на и от училище отделно и не в най-добро настроение, което породи слухове за конфликт. 

More Celebrities