Следва

Зендая в 3 х Louis Vuitton: премиерата на Challengers в Париж

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.

Celebrities преди 1 месец

Промените в гардероба на знаменитостите започват отново от гаражните разпродажби: пазари и разпродажби, където иконите на една епоха препродават своите ретро облекла. От Клои Севини до Кортни Лъв, какво бихте купили?

През пролетта на 2023 г., преди точно година, емблематичната Клои Севини подкопа цял блок в Ню Йорк с километрична опашка от хора, които нямаха търпение да купят артикул от нейния гардероб. „Разпродажбата на века“ събра винтидж дизайнерски артикули като Jean Paul Gaultier, Miu Miu, Yohji Yamamoto, Versace и единствен по рода си персонализиран външен вид, единствена по рода си възможност за обличане (буквално) като своята собствена икона на стила. Подпомогната от Лиана Сатенщайн, която в столицата на американската мода помогна на няколко знаменитости да освободят гардеробите си от това, което вече не носят с нейния проект #neverworns, Севини постави, ако не началото, то повратната точка в гаражните разпродажби.

Модната журналистка Лин Ягър и австралийската водеща Лий Лин Чин (известна с изключителната си селекция от японски марки) последваха подхода на Севини през последните месеци. Последният анонс е на Кортни Лав, макар че певицата не за първи път пуска разпродажби на гардероба си. Всъщност още през 2018 г. тя организира гаражна разпродажба, продавайки, наред с останалото, черна рокля с корсет от Vivienne Westwood, бледорозово копринено облекло от Galliano и някои визии на Saint Laurent от ерата на Hedi Slimane. Сега, разчитайки на ретро бутика "Wardrobe Happy Hour" в Лондон, е възможно да закупите някои от нейните визии на Fendi и Rick Owens, костюми на Chanel и рокли на Commes des Garcons, които вече се виждат в канала на магазина в Instagram.


Кортни Лъв във Fendi, което тя пусна за продажба в гаражната си разпродажба

За да купите от селекцията на Кортни Лав, просто изпратете съобщение до акаунта, след като артикулът бъде публикуван на страницата, елиминирайки разстоянията, които подхранваха завистта на онези, които не бяха успели да участват в разпродажбата на Chloë Sevigny в Ню Йорк. Дълго време покупката на предмети втора употреба се смяташе за неудобна, докато интересът на знаменитостите към организирането на търгове и гаражни разпродажби, днес, можем да кажем, поставя покупката на винтидж облекла в Олимп на най-ценените практики от по-възрастните поколения към младите такива. Време ли е да помечтаем за разпродажба направо от гардероба на Леандра Медине Коен

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.