Следва

Супер шик Ирина Шейк с Леа и кучето в Ню Йорк

Синът на Мадона и Гай Ричи Роко нарисува родителите си

Синът на Мадона и Гай Ричи, 23-годишният Роко, нарисува портрет на родителите си и го изложи в галерия Maison Rhed, на която е съосновател.

 

Celebrities преди 1 месец

Младият мъж сподели резултата от труда си в Instagram. „Мама и татко“, озаглави той публикацията, отбелязвайки, че портретът е направен с масло върху платно. 

Фактът, че Роко е решил да стане художник и е взел псевдонима Ред, стана известен в края на 2021 г. Преди това той се пробва в моделския бизнес, но нещата не надхвърлиха временния експеримент. Синът на поп звездата явно приема по-сериозно новото си хоби. Освен това картините му се продават за десетки хиляди долари.

Мадона и Гай Ричи се разведоха през 2008 г., а във времето Роко поддържаше доста комплицирани отношения с майка си. Той многократно заявяваше, че иска да живее с баща си, но Мадона се противопостави и се пребори за попечителството над сина си. Страните стигнаха до помирение през 2017 г. (вижте още: Копие на Гай Ричи: Мадона и Роко по повод ЧРД).

Напоследък Роко се изказа доста топло в пресата и за двамата си родители. Наскоро той каза пред Vogue Hong Kong, че е благодарен и на баща си, и на майка си за възможността да расте в артистична среда: „Разбира се, много ми помогна, че израснах в дом, изпълнен със страст към изкуството и културата“.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 4 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.