Следва

Съвършената булка: Барбара Гугенхайм, 77

Pretty in pink: Селена Гомес

Селена Гомес разшири продуктовата гама на своята марка за красота Rare Beauty, което отбеляза със симпатично събитие на 6 април. 

 

Celebrities преди 1 месец

31-годишната звезда отпразнува пускането на пазара на най-новия продукт за красота от собствената й марка - руж с името "Soft Pinch Luminous Powder Blush", разработен от самата нея. Красавицата от "Само убийства в сградата" присъства на събитието в Ню Йорк, облечена в розово от глава до пети, в пълен унисон с темата. Тоалетът е от Versace и стои чудесно в комбинация с ретро фризурата на актрисата, вдъхновена от 60-те.   

Козметичната компания Rare Beauty, припомняме, бе основана през 2019 г.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 4 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.