Следва

The Big Five: големите сватбени тенденции за Пролет/Лято 2024

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.

All fashion преди 2 месеца

Те са специални, секси и извън стандарта. Ето кои са слънчевите очила на Лято 24, за които вярваме, че ще са удоволствие за всички сетива:  

Веднага правим уговорката, че слънцезащитните очила са топ аксесоари, съюзник номер едно на съвременния градски човек. Помислете: предпазват от слънцето (което най-накрая изглежда е тук, за да остане), покриват тъмните кръгове след вечер, която може би е продължила твърде дълго и освен това, ако са избрани в конкретен модел, могат да се окажат ключовият елемент, способен да преобърне всеки имидж, включително най-семплия. 

Поради тази причина редакторите ни избраха 9 конкретни модела слънчеви очила, алтернатива на по-класическите модели, включително с форми на сърца или цветя, инициали, гравирани върху рамката и шарки с животински щампи. Готови ли сте да се откриете поне в един от тях?

#1 Сърчица

От първия път, когато гледахме „Лолита“ на Кубрик, мечтаем за слънчеви очила във формата на сърце (въпреки че могат да се сметнат за доста смели и дори крещящи). Saint Laurent ни задоволява с, да я наречем, минималистична версия: по-малко смела, с черна рамка и контрастиращи кафяви лещи. Вярвате или не, но това е ежедневен модел и ние наистина го харесваме. 


Saint Laurent, 345 €

#2 С двойна рамка

Признаваме, че сме "класици", когато става въпрос за слънчеви очила, но тези от Loewe привлякоха вниманието ни благодарение на двойната рамка. Две класики в едно = изключително привлекателен аксесоар! 


Loewe, 420€

#3 Като цвете

Слънчевите очила винаги са били сред любимите ни аксесоари (имахме по един чифт дори като бяхме на две годинки). В този смисъл сме невероятно лоялни към Ray-Ban Wayfarers - честно казано, понякога ги използваме като "мерило" за хората: тези, които имат поне по чифт, обисновено повтарят марката, но, когато настъпи пролетта, желанието за нещо ново се връща и обикновено се стремим към нещо по-ексцентрично и рядко срещано. Последната от маниите ни, Loewe Flowers в кактусово зелено зареждат с добро настроение и са идеални за придаване на щрих към основния външен вид. 


Loewe, 320€

#4 Черупка на костенурка

Слънчевите очила са много личен и идентифициращ предмет, точно толкова, колкото и парфюма. Затова отново напомняме за лоялността към нашите Wayfarers. Но когато дните стават по-дълги и слънцето припича, мистерията на черните очила отстъпва място на цветовете на лятото. Не е нужно много, само зелена леща, съчетана с квадратна форма с щампа на черупка на костенурка и малък, но несъмнен златен триъгълник, за да се сбогуваме със зимата. 


Prada, 440€

#5 и #6 Цветно!

Ако стилът ви в ежедневието е семпъл, съставен предимно от тениски, ризи, дънки и вталени панталони, най-доброто е да обогатите външния си вид с аксесоари, особено със слънчеви очила (независимо дали зимни или летни). Тези, които харесахме особено много тази пролет, са колаборация между Retrosuperfuture и Marni - специални, изискани, перфектни, те правят тоалетите ни по-готини. 


RETROSUPERFUTURE x Marni, 350€

Надскачането на класическото черно и кафяво чрез избора на модел със зелено стъкло, вкл. рамката, е много добър вариант за разнообразяване на стила. Този чифт със специфична форма, шестоъгълник, но с меки ъгли, идва от The Attico. 
The Attico, 138€

#7 Леопард

Официално: отново сме in love with animalier. Това може би е по вина на най-новите модни и естетически тенденции, които се появяват в социалните медии, като тази на така наречената съпруга на мафията или mob wife. Поради тази причина през следващите няколко месеца ще заложим и на чифт леопардови слънчеви очила, като тези на Jacquemus. Те имат точно това допълнително предимство, което търсим, за да издигнем на друго ниво базовите си тоалети. 


Jacquemus, 320€

#8 Слънчеви очила "Shield".

Не можем без слънчеви очила, носим ги денем и нощем, респективно предпочитаме очила с необичайни форми и особено тъмни стъкла - именно те въплащават идеята за пълна защита. Може да изглежда предвидимо, но този чифт сребристи Balenciaga са съвършени за целта. 


Balenciaga, 495€

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 4 дни

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично.