Следва

Dolce Italia: целувката на Моника Белучи и Тим Бъртън

Кралици: Летисия и Максима в Амстердам

Две Кралици, еднакво добър стил: изискана среща, проведена в Кралския дворец в Амстердам.

 

Celebrities преди 4 седмици

51-годишната кралица на Испания и 52-годишната кралица на Холандия впечатлиха с изискани модни тоалети, от които удоволствието да следим появите им порасна още повече. 

По повод официалното посещение в Холандия, Летисия избра рокля от туид с дълги ръкави с шлицове на марката Moisés Nieto, която допълни с най-точните възможни аксесоари с акцент върху тюркоаза. Визията завършват секси бежова шапка и слингбек обувки на ток.

Кралица Максима сияе в червено от главата до петите. Съпругата на крал Вилем-Александър избра ансамбъл от колекцията висша мода на Natan.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.