Следва

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Помощ: постоянно сънувам змии?

Медиум разшифрова какво означават змиите насън 

Health преди 1 месец

Змиите са сред най-обезпокоителните герои в сънищата ни, right next to паяците и бившите гаджета. Появата на змии в сънищата на хората датират от първия пациент, лекуван в клиничен анализ на сънищата - през 1895 г. Йозеф Бройер и Зигмунд Френд пишат за Анна О., която сънувала как болният й баща е нападнат от черна змия. Сънищата и техните значения все още се обсъждат днес, затова (понеже ни се случва й на нас) публикуваме мнението на експерт как да разтълкуваме осем от най-често срещаните сънища със змии. Мадам Линда Шийлдс ни превежда не само през конкретни сценарии на сънища, но също така ни дава общ модел за разбиране на сънища от всякакъв вид.

Линда Шийлдс работи като медиум повече от пет десетилетия. Известна професионално като „the Jersey Shore Medium“, Шийлдс има дълга кариера в лични и обществени психически четения и е пише книги, включително бестселъра 12 000 Dreams Interpreted: A New Edition for the 12st Century

Какво означават сънищата със змии?

Като цяло, според Шийлдс, змията представлява някакъв недоверчив човек сред нас. „Когато сънувате змия, това е, защото някой се държи като змия, злослови и говори за вас зад гърба ви“, казва тя. "И по-конкретно, ако сънувате, че сваля кожата си, това е знак за измамник наоколо.“ Ето някои често срещани вариации на тази тема:

1. Ако държите змия

Ако държите змия в съня си, това означава, че имате контрол над променяща се ситуация, може би зад кулисите, но все пак вие контролирате.

2. Ако се опитвате да убиете змия

"Ако се опитвате да убиете змия, вие подсъзнателно се опитвате да се отървете от нещо около вас, което иска да ви навреди“, казва Шийлдс.

3. Ако ви хапе змия

Това означава, че се страхувате, че някой ваш близък ще ви нарани.

4. Ако се превръщате в змия

В този сън вашето подсъзнание се опитва да скрие нещо, което не искате хората да знаят - но в крайна сметка, като змия, която сваля кожата си, истината ще излезе наяве.

5. Ако змии лазят по вас 

Тук вашето отношение към змиите има значение, казва Шийлдс. „Повечето хора се страхуват от змии, но аз не. Така че, ако сънувам змии, това може да означава, че съм привлечена от нещо, докато ако не харесвате змии, това може да означава, че сте стресирани или се страхувате от нещо. Например, ако сте в легло и змии пълзят около вас, тълкуването е, че нещо страшно (или приятно) е до вас във вашето уязвимо или незащитено състояние.

6. Ако виждате множество змии насън

Змии навсякъде в съня ви? Просто е, казва Шийлдс - в живота ви има много хора, към които не се доверявате, поне подсъзнателно.

7. Ако бягате от змия

Ако сънувате, че бягате от змия, вие се опитвате да избягате от някого, от когото се страхувате.

Какво да правите, ако сънищата се повтарят постоянно

„Не забравяйте, че змиите са свързани с хората около нас и с това, което се опитват да ни причинят“, обяснява Шийлдс. Медиумът казва, че посвещава период на размисъл в края на деня, за да оцени емоционалното си състояние; ако е стресирана, тя се пита какво се е случило през деня, което я е развълнувало, и прекарва време в размисъл върху чувствата, които изпитва, и действията, които трябва да предприеме. Този ритуал за грижа й позволява да се наслади на спокоен сън, без да размишлява върху неразрешени проблеми. Освен това се препоръчва да следим всички сънища, които имаме, за да оценим всички повтарящи се мотиви или герои, както и да използваме сънищата си за самопознание или прогнози.

Например Шийлдс си спомня ярък сън, в който голяма вълна от мръсна вода залива съпруга й, нея и колата им. В съня отношението й не е обезпокоено, така че когато се събужда, тя знае, че в живота им предстои турбуленция, тъй като обикновено, като експерт, тя има предсказващи сънища. Малко след това, когато съпругът й получава сърдечен удар, Шийлдс е успокоена от съня - защото в него тя не се чувства опустошена, така че няма нужда да изпада в паника след метафоричната приливна вълна IRL. Накратко, и Шийлдс, и съпругът й са добре днес - и вие също можете да бъдете, стига да прекарате известно време на спокойствие в анализ на сънищата, казва експертът. 

More Health