Следва

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.

 

Celebrities преди 4 седмици

Събитието се състоя на 20 април, събота, а да поздравят дизайнера и бизнесдама дойдоха Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм, Том Круз, Ева Лонгория, Марк Антъни и съпругата му Надя Ферейра, известният готвач Гордън Рамзи и съпругата му Кайетана, освен останалите.  


Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм


Кайетана и Гордън Рамзи

Почетни гости бяха и всички членове на Spice Girls. В своя Instagram Дейвид Бекъм сподели мини-реюниън на култовата музикална група: Гери Халиуел, Мелани Браун, Мел Си, Ема Бънтън и, разбира се, Виктория Бекъм танцуваха заедно на песента Stop.


Мел Си и Ема Бънтън

Между другото, рожденичката пристигна на партито с патерици - наскоро тя контузи тежко крака си, което не й попречи да се облича в обичайния си стил. Но Виктория беше изнесена от партито от мъжа си на гръб.


Дейвид и Виктория Бекъм

Освен него на събитието присъстваха децата на звездната двойка: синовете Бруклин, Ромео и Круз, и дъщерята Харпър. Съпругата на Бруклин, Никола Пелц, не успя да дойде лично да поздрави свекърва си, с която напоследък е в добри отношения, но написа топли пожелания в Instagram: „Толкова съм тъжна, че не можах да присъствам, за да те поздравя и прегърна! Изпращам ви любовта си, много ми липсвате."

В своя микроблог пък, самата Виктория сподели семейни снимки, направени по случай празника.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.