Следва

Новак и Йелена Джокович в координиран стил на наградите Laureus

Топлес за собствената марка: Кайли Дженър

Дънките върху дупето на Кайли Дженър издигат очакванията от собствената й марка Khy на ново ниво - просто изглеждат фантастично.  

 

Celebrities преди 4 седмици

По-рано в интервю 26-годишната Кайли Дженър, която има две деца от бившия си партньор Травис Скот, каза, че вижданията й за красотата са се променили много след раждането на сина й: „Вече нямам онази гъста грива, силно удължени мигли и огромни нокти“, каза тя пред The ​​New York Times миналата година - „След като родих бебето си, имах нужда от известно време, за да се почувствам отново себе си".

И добавя, че никога не е чувствала, че хората приемат външния й вид. „В продължение на години изобщо не вярвах, че лицето или външният ми вид се приемат добре от обществото. Днес вече никой не е в състояние да ме обиди". 

Напоследък Кайли е обект на обсъждане около връзката й с актьора Тимъти Шаламе. Кайли и Тимъти, чиято афера стана известна миналата пролет, не са се появявали заедно на публично място от дълго време, което провокира слухове за раздяла. Близки до звездите обаче съобщават, че те все още са заедно, но са решили да не се появяват публично след церемонията по връчването на наградите "Златен глобус": припомняме, че уловената от камерите тяхна целувка буквално запали мрежата. Тимъти се оказа разстроен, че всички погледи са вперени в личния му живот, за сметка на филмовата му работа. Кайли, според запознати, също иска да запази връзката максимално дисктретна. 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 2 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.