Следва

На Гуинет Полтроу колекцията

Le grand retour: Селин Дион за Vogue

Селин Дион, която се бори със "синдрома на скования човек", позира за корицата на новия брой на френския Vogue. На кадрите 55-годишната певица позира топлес в обемна бяла риза и къси панталонки, а в интервю за списанието разказа за борбата с рядката болест.

 

Celebrities преди 4 седмици

Селин работи всеки ден, за да „приеме“ болестта си и постоянно се учи да я „управлява“. „Справям се добре, но има още много работа за вършене. Уча се да я приемам по малко всеки ден. На терапия съм пет дни в седмицата. Трябва да се науча да живея с това, затова спрях да си задавам въпроси", разказва звездата пред колегите.

"Не съм победила болестта, защото тя все още е в мен и винаги ще бъде. Надявам се, че ще намерим чудотворен начин да я излекуваме чрез научни изследвания, но засега трябва да се науча да живея с нея."

"В началото се питах: Защо аз? Как се случи това? Какво направих? Моя ли е грешката? Животът не ти дава никакви отговори. Просто трябва да го преодолееш. Реших да работя върху това. С цялото си тяло и душа, от главата до петите, заедно с медицинския екип искам да се чувствам възможно най-добре“, признава Дион.

Тя разяснява и плановете си да се върне на сцената. „Не мога да отговоря кога и как ще стане това, защото в продължение на четири години смятах, че няма да се върна. Не успявам да го приема обаче. Може да се случи и след четири месеца. Не знам... тялото ми ще реши.“

"Славата ме накара никога да не се отказвам. Родена съм да общувам на сцената, с гласа си и с моите фенове."

Селин Дион разказва и за отношението си към красотата. "Много съм горда, че на 55-годишна възраст ме карат да разкрия тайните на моята красота. Но какво е красотата? Красотата си самият ти. Това, което сме, нашите мечти, нашата същност. Красотата е и това, което съществува около нас. Има хора, които я виждат, и има хора, които я наблюдават. Днес аз съм жена, която се чувства силна и гледа напред към бъдещето".

Селин наскоро направи първата си публична изява от три месеца: тя се появи на 66-ите награди Грами, проведени в Лос Анджелис. Певицата излезе на сцената на Crypto.com Arena, за да обяви победителя в категорията „Албум на годината“, която самата тя получи за първи път преди 27 години. Тази година призът отиде при Тейлър Суифт.

В края на миналата година Селин Дион беше диагностицирана със синдрома на скования човек. Както обясни тогава нейната сестра, Селин губи контрол над мускулите си, но отказва да използва инвалидна количка. Певицата държи да се върне на сцената и прави всичко възможно да осъществи мечтата си. 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.