Следва

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

На Гуинет Полтроу колекцията

На една от снимките 51-годишната актриса позира по сако без бельо. Другото интересно е почти пълната липса на грим. 

 

Celebrities преди 4 седмици

Гуинет Полтроу стартира марката Goop, която включва колекцията G. Label, през 2008 г. като имейл бюлетин със съвети за грижа към себе си. След това Goop се разклони в електронна търговия, сътрудничество с модни марки, отваряне на магазини, домакин на уелнес срещи и издаване на печатно списание и подкаст. През 2014 г. Goop беше подложена на критики за рекламиране на продукти и лечения, за които се оказа, че са вредни, и някои от които се основават на псевдонаука (вижте още: Ректална озонотерапия, костен бульон и кафе или целина сутрин: Гуинет Полтроу в ритуали).

Калифорнийската агенция за защита на потребителите съди Goop за подвеждаща реклама, твърдейки, че компанията е направила неверни здравни твърдения за различни продукти. Марката успя да се споразумее извън съда, но срещу Goop бяха заведени други съдебни дела за опасни продукти. Това не попречи на компанията да достигне стойност от 250 милиона долара до началото на 2020 г.

През 2022 г. Гуинет Полтроу представи ароматна свещ, наречена Hands Off My Vagina, на своя уебсайт Goop. Продуктът беше продаван в подкрепа на репродуктивните права на жените и пускането му беше насрочено да съвпадне с 49-ата годишнина от решението на Върховния съд на САЩ по делото Роу срещу Уейд, което даде на жените конституционно право да прекъсват бременността си.

 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 2 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.