Следва

Чифт дънки и сме Синди Крауфорд, преди 30 години и днес

We Love: Карис Зита-Джоунс във винтидж роклята на мама

Карис Зита Дъглас отпразнува своя 21-ви рожден ден със стил.

 

Celebrities преди 3 седмици

Красивата дъщеря на мама Катрин Зита-Джоунс и татко Майкъл Дъглас облече по повод ЧРД една от най-известните рокли на майка си. Розовото бижу от коприна е на Емануел Унгаро, на точно 25 години, и влязло в историята, когато Катрин го предпочита за появата си на филмовите награди на MTV през 1999 г. в Санта Моника.

„Най-съвършеният 21-ви рожден ден, който можех да си пожелая“, написа Карис, а майка й отговори: „Заслужаваш го, скъпа .“

„Честит 21-ви рожден ден, моя скъпа Карис! Ти носиш на мен и на света голямо щастие”, написа мистър Дъглас и сподели снимка с Карис.

Катрин също честити рождения ден на дъщеря си в Instagram: „Честит рожден ден, моя прекрасна. Ти си радостта на жевота ми. В продължение на 21 години да те гледам как разцъфтяваш в най-невероятната жена, която си днес, е дар от Бог, който не приемам за даденост. Обичам те с цялото си сърце. Мама”. 

Освен красивата Карис, холивудските звезди имат и син - 23-годишния Дилън.

 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 2 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.