Следва

Естеството на шопинг манията 3 част. Съвети и рецепти за успешно пазаруване

Shop now: Бялата чанта и как да я носим

Ако досега си имала някакви резерви относно бялата чанта в аутфита си, забрави ги и си намери поне една тази...

Fashion преди 13 години

Ако досега си имала някакви резерви относно бялата чанта в аутфита си, забрави ги и си намери поне една тази пролет.

Този микро тренд от месеци се опитва да се наложи и този сезон най-накрая изплува в пълния си блясък, като e еднакво силен и по червения килим, и в ежедневието.

Ако въпреки всичко, все още не би се осмелила да я носиш от страх да не покажеш лош вкус, ще ти кажем, че именно лейбълите от висок клас дадоха основен тласък на тази тенденция.

При избора на бяла чанта те съветваме да следиш за материала, от който е изработена. Избягвай лак или други материали, които изглеждат изкуствено. Ако не искаш да е кожа, пробвай с чанта от плат. Стои много по-добре от лачената.

Пази я чиста. Много внимавай да не я одраскаш някъде, да не я зацапаш с мастило, червило, прах и най-вече я пази от тъмносиния си деним. Вероятно ще ти се налага да я почистваш всеки път преди носене.

Следи за качеството на бялата чанта при избора й. Най-добрият вариант е да заложиш на красив дизайнерски модел или на такава от велур, която ще изглежда по-добре, от всяка чанта от изкуствена кожа.

Най-важното обаче е това, как ще носиш бялата чанта и къде.

Има няколко основни визии, към които, ако се придържаш, няма да сгрешиш:

Първият ти вариант е да я носиш в изцяло бял аутфит. В монохромните комбинации трудно се бърка. Голямата бяла чанта стои страшно елегантно до бял костюм, но и в съчетание с дълга рокля, с шапка с периферия и сандал на платформа – всичко в бяло се вписва идеално.

Бяла чанта обсипана с камъни ще е перфектната добавка към вечерен тоалет. Придържай се отново към нюансите на бялото, като леко можеш да кривнеш към много светлосиво и бежово. Спокойно наблегни на дантела, пера и камъни за много разкош, без страх, че ще прекалиш.

Следващият, по-малко претенциозен вариант е да я носиш облечена само в черно. Отново е приложимо и при строго елегантна визия, и при ежедневна. В този случай е най-добре да избереш чанта в ледените нюанси на бялото.

Най-смелият вариант е само чантата ти заедно с другите аксесоари да са в бяло. Тогава обаче нека дрехите да са в един цвят, избягвай принтове и цветни комбинации.

 

More Fashion