Следва

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Leica-lly good: Xiaomi 14

Пронизваща зелена секунда в златото на залеза.  

All About Life преди 4 седмици

Ако не разбирате какво имаме предвид - понякога, в много специални случаи, когато небето е много ясно и изключително прозрачно, на хоризонта може да се види красива зелена ивица точно когато най-горната част на слънцето изгрява или залязва. Ние сме го виждали, това зелено. И често сме го пожелавали във вид на елегантна вещ. И сега го имаме.

След като заобичахме Redmi 10, 11, 12, 13, респективно в нюанси космически графит, пресен сняг, мек син лазур, aurora лилав, сега цар на сърцата ни е Зеленото, а именно Redmi 14. И както Гетсби "вярва в зелената светлина, в бъдещето", ние с трепет преминаваме към новата генерация съвършени телефони, сътворени от Xiaomi (които, освен в това изящно зелено, идват и в класическите бяло и черно). 

Xiaomi 14, радикално подобрен, омайва с перфектен размер и класически дизайн. Смятаме, че това е телефон за хора с добър вкус, изтънчен стил и висок стандарт. И също за хора, които се разтапят пред красив залез и се радват на колкото се може повече golden hour кадри в галерията.

Проектиран съвместно с Leica, германският производител на top-notch фотографска техника, зелениЯТ смартфон е новото определение за бърз обектив. Оптичните лещи с голяма апертура Leica Summilux улавят голямо количество светлина при условия на слаба осветеност и също така предлагат отлично възпроизвеждане на цветовете, контраста и разделителната способност. Резултатите са кинематографични, богати на chiaroscuro (любимо на бароковите художници и скулптори).

И като говорим за скулптура... 6.36 - точно толкова инча е, тоест пасва идеално в средния размер дамски ръце - 6.8. Лекота и комфорт при работа с една ръка, идеални ръбове, мега-удобен дизайн с четворно извито задно разпределение и - невероятно усещане като тежест, повърхност, отражения, форми. С две думи - перфектно проектиран, Xiaomi 14 използва най-модерната технология за окабеляване на екрана на FIAA, за да интегрира панела, насочвайки вентилатора към областта на дисплея. Това тех-дизайн решение дава възможност за производство на екрана с много тънка рамка, до 1,61 мм., за удивително визуално изживяване.

Пишейки за него осъзнаваме, че рядко сме така еклектично вдъхновени от телефон: от зелените залези, през Гетсби, златния час, бароковото визуално усещане и до дамските ръце, всичко се превръща в интересна тема, в приятна закачка, в красива история и, непременно, в добре свършена работа. Телефон, който насърчава и продуктивността, и въображението е безценен. Той снима професионално, улавя звук на 360 градуса и калибрира цветове като артист. А екранът защитава очите. 

Можем да продължим надълго с "Много те обичам, Xiaomi 14!", но всичко за него е ТУК. Заключително, бихме казали, че да го имаш е като постоянно да си под красив магически залез. Sunset surround.

More All About Life

Ходенето пеша до работа и обратно - най-добрата практика за духа и тялото

All About Life преди 6 дни

Знаем, че движението е здраве, но или "нямаме време", или намираме хиляди други оправдания, така че да го избегнем. Само че златното правило е, че е супер важно да се движим, а ходенето до работа пеша помага не само на тялото, но и на ума.