Следва

Дизайнерът Джавара Алейн проправя свой собствен път в модата - и Риана го одобрява

На Schiaparelli маратонките: един американец в Париж

Първият модел маратонки на лейбъла ни кара да се хванем за главите, в добрия смисъл.

All fashion преди 2 месеца

Творческият директор Даниел Роузбери представя първите маратонки Schiaparelli. Обувката, която съчетава класическото американско спортно облекло с парижките кодове на луксозната модна къща, гледа към наследството на компанията и като такава се продава за 2300 евро на фирмения сайт на италианската луксозна марка.

Както е отбелязано на уебсайта на Schiaparelli, основателката Елза Скиапарели стартира своя лейбъл със серия от ръчно плетени пуловери, палта и поли, които тя нарича „Schiaparelli за спорт“. Сега Роузбери отдава почит на историята с новите маратонки, които се отличават със златни детайли в предната част (което ги кара да изглеждат като истински пръсти) и формата на човешки отпечатък върху подметката – изкусни щрихи, които сме свикнали да очакваме от Maison Schiaparelli (вижте още: Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Schiaparelli, 3650 нокти).

„Модна фантазия, създадена за улицата“, каза Роузбери в изявление. „Тази маратонка е особено важна за мен, защото символизира това, което съм: един американец в Париж. Тя олицетворява срещата на два свята: американския комфорт и строгостта на френския шик.”

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...