Следва

"Соларис"

Като за последно

Този път се няма как да бъдем кратки. Опасност от логорея крие програмата на клубовете в София този уикенд и всяка нейна...

Галерии преди 16 години
Този път се няма как да бъдем кратки. Опасност от логорея крие програмата на клубовете в София този уикенд и всяка нейна интерпретация би била нечетима. Дали се очаква липса на нощен живот в столицата през лятото или пък се показват предимствата му?

В клуб Червило<@SITE_URLstrong> вечерта на 14 Юни ще мине под патронажа на Ъпсурт<@SITE_URLstrong>, които вече май не се споменават без думата скандални. Скандални или не чак толкова, те ще сгреят юнската вечер с още по-загряващото участие на Лора Караджова. И изпотяващото участие на балет Нова и Дончо. Голяма R&B жега се очаква. Жени, по-добре се облечете леко за ритъма на хип-хопа!
Мястото<@SITE_URLstrong> - Клуб Червило
Срещата<@SITE_URLstrong> - 14 Юни - Четвъртък,  23:00 часа. 
Инфото<@SITE_URLstrong> - http:@SITE_URL@SITE_URLwww.chervilo.com <@SITE_URLa>

В петък 15 Юни на 4-ти километър<@SITE_URLstrong> ще се състои финала на NOKIA STACK ATTACK<@SITE_URLstrong> конкурсът за Ди Джеи. Как сънародниците ни мерят умения с тави и децибели можете да станете купонясващи свидетели и вие!
Мястото<@SITE_URLstrong> - Клуб 4-ти километър<@SITE_URLstrong>
Срещата<@SITE_URLstrong> - 15 Юни - Петък, 23:00 часа.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> В петък още едно горещо място ще кипи под звуци, този път на разхлаждаща душата музика. Транс ураган от северна Америка ще залее клуб Ескейп<@SITE_URLstrong>. “С лошо за никой и добро за всички” се представя гостът Ди Джей Noel Sanger<@SITE_URLstrong>.

Роден е във Вирджиния (САЩ), той започнал да композира на 8 години, свирил на китара от 15. В гимназията изучавал джаз и класическа музика. След което не се колебал много и се захванал със смесване и създаване на музика. И светът скоро разбрал.

Резултатът<@SITE_URLstrong> - Noel Sanger<@SITE_URLstrong> е всепризнат музикален продуцент.
Продуктите<@SITE_URLstrong> - над 200 произведения към повече от 30 различни лебъли - Limbo UK<@SITE_URLstrong>, Additive UK<@SITE_URLstrong>, Armada<@SITE_URLstrong>, Kinetic US<@SITE_URLstrong>, Ultra US<@SITE_URLstrong>... Парчетата му са любими и на Ди Джеи като Markus Schulz<@SITE_URLstrong>, BT<@SITE_URLstrong>, ATB<@SITE_URLstrong> и Tiesto<@SITE_URLstrong>.
Последният лично го е избрал да подгрява щатските му изяви за цели две години. Ремиксирал е подбрани части от творчеството на Lustral<@SITE_URLstrong>, Delerium<@SITE_URLstrong>, Flash<@SITE_URLstrong> Bros<@SITE_URLstrong>, DJ Hyper<@SITE_URLstrong>, BT<@SITE_URLstrong>.
Вдъхновението<@SITE_URLstrong> - Обича да кръщава продуктите си с много живи имена ("Miracle",<@SITE_URLstrong> "No<@SITE_URLstrong> Greater Love<@SITE_URLstrong>”), а и живеят дълго, както по класациите, така и в колекциите на големите.
Подправките - <@SITE_URLstrong>Изявите му включват и изпълнения на живо.
Мястото<@SITE_URLstrong> - Клуб Escape
Срещата<@SITE_URLstrong> - 15 Юни - Петък, 23:00 часа. 
Инфото
<@SITE_URLstrong>http:@SITE_URL@SITE_URLwww.clubescape-bg.com@SITE_URL<@SITE_URLa> ;
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.thedjlist.com@SITE_URLdjs@SITE_URLNOEL_SANGER@SITE_URL 
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.noelsanger.com@SITE_URL
<@SITE_URLa>


Събота вечер отново принадлежи на лигата на отличниците.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> В клуб “Ялта”<@SITE_URLstrong> ще се развихри австралийското цунами Anthony Pappa<@SITE_URLstrong>. Спечелил най-престижния конкурс на родината си. На 15 годишна възраст. Може би най-добрият от сцената на далечния континент и сред най-добрите на територията на нашия континент.

Резултатът<@SITE_URLstrong> - Anthony Pappa<@SITE_URLstrong> е минал очевидно дълъг път в музикалното си развитие и резултатът е "ушевиден". Миксовете му са технически гениални, а вкусът му за парти музика не му изневерява никога.
Продуктите<@SITE_URLstrong> - Два сингъла съвместно не с кой да е, а с Дейв Сиймън. Дебютът 'Shrug'<@SITE_URLstrong> е последван от 'Skydive'<@SITE_URLstrong>, превърнал се в масов клубен химн. И двата, както и цели компилации са записани към престижната британска звукозаписна компания “Stress”.<@SITE_URLstrong> Другите му участия с компилации са за имена като Renaissance<@SITE_URLstrong>, Balance<@SITE_URLstrong>, Resolution<@SITE_URLstrong>, все пожънали успех в колекцията на един музикален маниак.
Вдъхновението<@SITE_URLstrong> - Със сигурност е вечната любов към структурата на звука и красивата емоция, която предизвиква дълбоко в сърцето.
Подправките<@SITE_URLstrong> - Да споделим, че той просто не може да прави кратки сетове. Изглежда му е трудно да ни каже всичко в 2 часа. Пригответе се за пълноценно изживяване.
Мястото<@SITE_URLstrong> - Клуб Ялта
Срещата<@SITE_URLstrong> - 16 Юни, 23:00 часа
Инфото<@SITE_URLstrong>
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.myspace.com@SITE_URLanthonypappa<@SITE_URLa>
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.yaltaclub.com@SITE_URL <@SITE_URLa>



<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> В клуб “Соло”<@SITE_URLstrong> ще има топъл прилив от иберийски саунд. С професионализъм на световно ниво.

Julian Poker<@SITE_URLstrong> има солидно музикално възпитание, благодарение на баща си. Както и подарък микс-пулт за 14ия си рожден ден. И попълва асортимента с индъстриъл, фънк и първите течения на есид хауса.

Резултатът<@SITE_URLstrong> - Julian става резидент на един от най-посещаваните клубове в развихрен Мадрид. На около 18 години, там той е най-младият резидент Ди Джей и бързо бива забелязан и намира мястото си на световната сцена.
Продуктите<@SITE_URLstrong> - Създател на Gothek Productions<@SITE_URLstrong>, който брои над 40 продуктови референции от най-добрите испански лейбъли, като Beat Freak<@SITE_URLstrong> и Stereo<@SITE_URLstrong>. Заедно с колегата си Дейвид Лара основава и прочутия Suburban Records<@SITE_URLstrong>, директно подкрепян от Виктор Калдерон, Лексъкън Авеню и Пийт Да Зук<@SITE_URLstrong>. Julian Poker<@SITE_URLstrong> е единственият испанец, който влиза с продукцията си в стегнатата класация на Balance<@SITE_URLstrong> и то на I, II място.
Негови фенове и заклети юзъри на парчета, както негови, така и на лейбълите му са звезди като Пол Ван Дайк<@SITE_URLstrong>, Джон Дигуид<@SITE_URLstrong> и Дийп Диш<@SITE_URLstrong>.
Вдъхновението<@SITE_URLstrong> - Ретро плочите на баща му: Крафтверк, Технотроник, Снап, Дъ Кей Ел Еф, Соул ту Соул, та чак до Бийтълс.
SOFIA, club SOLO<@SITE_URLstrong>
Подправките<@SITE_URLstrong> - Julian подхожда към всяка изява с онова, самото чуство, което го е накарало да се захване с това. Не се страхува да експериментира и се чува, че му се получава.
Мястото<@SITE_URLstrong> - клуб Соло
Срещата<@SITE_URLstrong> - 16 Юни, 23:00 часа.
Инфото
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.gothek.com@SITE_URL
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.myspace.com@SITE_URLjulianpoker<@SITE_URLa>



<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Още едни ураганни електронни музиканти не само, че не се страхуват да експериментират, ами направо само това правят.

И се получава до небето. Ще имате възможността да ги чуете в Събота 16 Юни в клуб “Black Box”<@SITE_URLstrong>. Доминик и Марк<@SITE_URLstrong> от Бристол, съвсем идентично с псевдонима си не спират да натискат границите на модерната музика.

Самите те се определят като масови и смятат, че музиката е най-високата трибуна.

Резултатът<@SITE_URLstrong> - Композициите им обединяват инструментал и вокали от реге, соул, и рап, повече от успешно съчетани с брейбийт и хаус. Това ги прави ритмични, мелодични и харесвани от всички млади хора. Може би това е главната причина Stanton Warriors<@SITE_URLstrong> да спечелят наградата за клубна музика на MTV.
Продуктите<@SITE_URLstrong> - „Stanton sessions"<@SITE_URLstrong> – Въпросната компилация, спечелила наградата. Излязла под лейбъла ХL recordings label<@SITE_URLstrong>, работил с групи като Prodigy<@SITE_URLstrong> и Basement Jaxx<@SITE_URLstrong>. Юбилейната компилация "Fabric Live 30",<@SITE_URLstrong> е също тяхно дело.
С техни ремикси за отбелязани и светила като Busta Rymes, Gorillaz, Basement Jaxx и Apollo 440<@SITE_URLstrong>.
Вдъхновението <@SITE_URLstrong>- какво друго освен самата улица, където всеки има предпочитания от някой стил. Защо да не са всички единни за купона?
Подправките<@SITE_URLstrong> - Хаус и дръм енд Бейс ритми, силни вокали, които наистина казват нещо. Какво повече от това.
Мястото<@SITE_URLstrong> - клуб Black Box 
Срещата<@SITE_URLstrong> - Събота, 16 Юни, 23:00.
Инфото<@SITE_URLstrong>
www.stantonwarriors.com
www.myspace.com@SITE_URLstantonwarriors<@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Галерии