Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 29.04 - 05.05

We Love: Никол Кидман в Balenciaga грабна приза за житейски връх

Никол Кидман бе отличена за изключителни кариерни постижения на 49-ата годишна церемония по връчването на наградите на AFI в Dolby Theatre в Лос Анджелис.

 

Celebrities преди 2 месеца

Героят на събитието се появи на събитието в златна рокля на Balenciaga с шлейф и черни остри обувки на висок ток. Визията завършват златен часовник и бижута. Близките й хора дойдоха за подкрепа, включително съпругът на актрисата Кийт Ърбан и двете им дъщери, 15-годишната Сънди Роуз и 13-годишната Фейт Маргарет.


Никол Кидман и Кийт Ърбан


Никол КидманКийт Ърбан, Съндей Ърбан, Фейт Ърбан, Сибела Хоули, Никол Кидман, Антония Кидман, Крейг Марран

Между другото, Кийт не забрави публично да поздрави жена си в социалните мрежи. „Бейби, толкова се гордея с теб. Може да ме сметнат за пристрастен, но списъкът с предишните победители казва всичко вместо мен“, написа музикантът и изброи всички, на които Американският филмов институт присъжда наградата в годините назад - Алфред Хичкок, Елизабет Тейлър, Стивън Спилбърг и Мерил Стрийп.

Именно Мерил връчи наградата на Кидман пред пълната зала, в която присъстваха десетки колеги и приятели на Кидман: Рийз Уидърспуун, с която Никол участва в популярния телевизионен сериал Big Little Lies, Наоми Уотс, която се появи на червения килим в синя рокля на Givenchy, Зоуи Салдана, Майк Майърс, Зак Ефрон, Мишел Пфайфър и много други.


Мерил Стрийп и Никол Кидман


Наоми Уотс


Мишел Пфайфър


Рийз Уидърспуун


Джоуи Кинг


Зоуи Салдана


Майк Майърс


Зак Ефрон

Самата Никол благодари на всички за подкрепата в Instagram. Публикувайки откъс от филма „Коледа в Буш“ от 1983 г., тя написа: „Това 14-годишно момиче нямаше представа с колко много талантливи хора ще работи и колко различни герои ще й е предопределено да изиграе. Изключително трогната съм от подкрепата, която получавам."

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.