Следва

"Изглеждаш с 10 години по-млада": Кристин Дейвис махна филърите

Ирина Шейк, Кейт Мос, Емили Ратайковски на благотворителна вечер за крал Чарлз III

На 2 май в Ню Йорк се проведе благотворителна вечер за крал Чарлз III, The King's Trust 2024 Global Gala.

Celebrities преди 2 месеца

Посланици на годишното събитие бяха бившият главен редактор на британския Vogue Едуард Енинфул и певецът Лайънъл Ричи. В списъка на звездните гости блеснаха Ирина Шейк, Кейт Мос, Емили Ратайковски, Айрис Лоу, Кейт Бекинсейл и др.

Ирина Шейк избра черна слип рокля за червения килим, на която силният грим на очите и необичайната прическа с плитки стоят добре. Емили Ратайковски също е прекрасна в роклята си в цвят шампанско с много дълбоко деколте и отворен гръб. Кейт Мос също е в светъл сатен, разчупен с черна панделка. Диамантите, най-добрите приятели на момичетата, присъстват и в трите стилистични избора. 


Ирина Шейк


Емили Ратайковски


Кейт Мос

23-годишната дъщеря на Джъд Лоу Айрис, която излиза с футболиста Трент Александър-Арнолд, което ги прави една от много горещите звездни двойки на сезона, се появи на галата в бяла рокля с корсетна горна част, кожени детайли и смели прорези, докато 50-годишната Кейт Бекинсейл избра рокля от тюл с повече от разчупен обем. Актрисата допълни визията с бели сандали на грамадна платформа и кукленска прическа с джувка. Супермоделът Хелена Кристенсен за сметка на това е извънредно ележантна в лаконичната Chanel рокля с полупрозрачна горна част.


Айрис Лоу


Кейт Бекинсейл


Хелена Кристенсен

More Celebrities