Следва

Колко точно време да прекарваме в миене на лицето за оптимален glow

Сапун, праскова, червено вино: маникюриТЕ на идното тримесечие

Различни версии на класиките. 

Nails преди 1 месец

Добре поддържаният маникюр ни е любима тема. Затова през последните години наблюдаваме огромен бум в салоните за маникюр. Всеки сезон също така ни носи различни тенденции в ноктите, така че докато броим дните до лято 2024 (точно 42), се фокусираме върху тези маникюри, които предстои да направят фурор. В допълнение към червения цвят, който винаги е класически, този сезон виждаме нови дизайни като хромирани нокти и нови версии на френския маникюр. Меките и прозрачни цветове връщат изтънчения стил и простотата на преден план, докато лятото крие и изненади като сиви и тъмносини нокти, изброяваме всички надолу >>>

XXL french

Френската класика, която никога не остава незабелязана, се завръща в нова версия, заменяйки бялото покритие с по-меко бежово и добавяйки топ лак за блестящ и свеж ефект. На много дълъг нокът.

Baby french

Най-добрият маникюр за къси нокти е мини/бейби френският. С линия, по-тънка от нормалната, и цвят, по-близък до цвета на кожата. Но можете да експериментирате малко повече, като замените бялото покритие с жив цвят по ваш избор.

Coquette

Тенденцията, която завладя социалните мрежи и се разпространи върху косата, стила, грима, сега засяга и ноктите. Кокетните нокти съчетават розово с момичешки детайли като перли и панделки. Можете да постигнете това с нарисувани елементи, ако искате ефектът да е по-прост, или да поставите с лепенки и камъни, ако сте максималист.

Peachy

Невъзможно е да не обсъдим цвета на това лято, според Pantone, праскова. Подхожда на всеки тен, което е най-важното през юни-юли-август.

Soap

Както искаме летният ни грим да е минимален и свеж, така се стремим към същия стил и в ноктите. Сапунените нокти изглеждат почти естествени, но имат прозрачен лак с розово покритие и два слоя горно покритие за лъскав ефект.

Milky

Млечните нокти също не може да липсват това лято, тъй като подхождат на всеки цвят на кожата, като същевременно подчертават идеално тена. Това е нюанс между бяло и светло розово, така че вие ​​избирате кой цвят искате да доминира в зависимост от вашата кожа.

Navy

Това вечно тъмно синьо, което съществува в нашия гардероб, сега се прилага и върху ноктите, потвърждавайки, че тъмните цветове са една от най-големите тенденции в ноктите.

Chrome

Хромираните нокти добавят бляскава нотка към стила. Изберете ги в розово или бяло това лято.

Floral

Ако има дизайн, който напомня за лятото, той е флорален. Независимо дали в малък pattern, цветен или минималистичен, цветята са момичешки и игрив избор тази година.

Stone gray

Въпреки че напомня за зимата, това лято не престава да бъде тенденция. С много различни нюанси на сивото можете да изберете френско или плътно.

Red wine

Както и при косата, виненочервеното е лятна тенденция. Идеален за всяка възраст, той добавя динамика и излъчва увереност. 

More Nails