Седмичен ХОРОСКОП - 13.05 - 19.05

Astro преди 4 седмици

Тази седмица носи както изненадващи, така и стабилизиращи влияния. Луната нараства към своята фаза на първата четвърт и ние също набираме инерция в намеренията, определени при Новолунието миналата седмица в Телец. Енергията на Телеца обикновено е бавна и стабилна, но когато Слънцето съвпадне с радикалния Уран в понеделник, настъпват внезапни промени и животът се задвижва по-бързо. Планетата на любовта Венера се свързва със Сатурн в същия ден, внасяйки усещане за стабилност в този иначе бурен момент.

Меркурий влиза в Телец в сряда. Там комуникационната планета не бърза със заключения, а вместо това взима цялото време, от което се нуждае (понякога твърде много), за да извае аргумент. Внимавайте за перфекционизъм и мании под това влияние, особено в петък, когато Меркурий ще е в квадрат с Плутон.

Събота на теория е "най-щастливият ден в годината“, тъй като тогава е веднъж годишната среща на Слънцето и експанзивния Юпитер. Този аспект носи надежда, облекчение и подновено чувство на вяра. Венера също се съединява с Уран тогава, внасяйки разтърсвания в романтичните връзки, порива за изкуството и стандартите за красота. Следвайте интуицията си и се пуснете по течението. 

Хороскоп

Още от Astro