Следва

Памела Андерсън и момчетата Лий за Pandora

Прием в чест на военни, среща на върха за лидерството на жените: обиколката на принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия

Официалната обиколка на херцога и херцогинята на Съсекс в Нигерия продължава. Двойката има много натоварен график: всеки ден по няколко събития.

 

Celebrities преди 2 месеца

На 11 май Меган и Хари започнаха деня, като присъстваха на обучение за нигерийска благотворителна организация, която работи в тясно сътрудничество с Invictus Games Foundation. Меган дойде на събитието в рокля на Joanna Ortiz Tropicana Nights на стойност £2275 с щампа на палмови листа. Хари беше спортен и участва в демонстративен мач по волейбол в седнало положение.

Между другото, когато херцозите на Съсекс пристигнаха на мястото на мача, те бяха посрещнати от група фенове, които държаха табели, които гласят „43% нигерийци“ - препратка към скорошното признание на Меган, че ДНК тест показва нейния нигерийски произход. Те се пошегуваха с принца, че дължи на нигерийците зестрата от Меган.

По-късно двойката присъства на прием, организиран от началника на щаба на отбраната в чест на семействата на военни.

Същия следобед Меган се присъедини към д-р Нгози Оконджо-Ивеала, генерален директор на Световната търговска организация, за срещата на върха на жените в лидерството. За това събитие херцогинята избра яркочервена рокля по тялото на нигерийския дизайнер Orire. „Много бързо разбрах, че трябва да нося по-цветни тоалети, които да пасват на всички вас и на невероятния ви моден усет“, обясни тя на присъстващите.

По време на сесията с въпроси и отговори Меган разкри колко много обича да бъде майка, но призна, че балансирането на семейството и кариерата не винаги е лесно. И повтори тезата за нигерийското наследство: „Първо искам да ви благодаря много за това колко любезно посрещнахте съпруга ми и мен в тази страна... моята страна.“

Припомняме, че Съсекс отлетяха за Нигерия, за да популяризират „Игрите Invictus“ - състезания между ранени военни, които се провеждат в различни страни по инициатива на принц Хари. В първия ден от посещението си двойката посети Wuse Lightway Academy в столицата на Нигерия Абуджа. Появата на Меган беше активно обсъждана онлайн, тъй като херцогинята избра рокля, наречена "Windsor" за събитието.

More Celebrities