Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 20.05 - 26.05

Huawei представя иновативните носими смарт устройства: HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition и HUAWEI WATCH FIT 3

По време на събитието за представяне на иновативни продукти на Huawei в Дубай, което се състоя на 7 май, компанията представи нови носими аудио и смарт офис устройства, включително чисто новите HUAWEI WATCH FIT 3 и HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, обновения и подобрен HUAWEI MateBook X Pro и първият таблет на Huawei с последно поколение PaperMatte дисплей, HUAWEI MatePad 11"S.

All About Life преди 2 месеца

С новите представени устройства, Huawei потвърждава лидерството си на пазара на потребителска електроника и ангажираността към непрекъснати иновации и предоставяне на дигитални решения на всеки човек, семейство и организация по света. Huawei продължава да се фокусира върху технологичния напредък за създаване на по-иновативни продукти и остава ангажиран със сериозни инвестиции в научни изследвания, развитие и иновации.

Това представяне е от голямо значение за компанията, тъй като за първи път през последните няколко години се провежда международно събитие от такъв мащаб, с толкова много продукти, лансирани едновременно на множество пазари, предлагайки на потребителите не само иновативен нов хардуер, но също и представяне на самостоятелно разработените софтуерни решения, като приложението GoPaint.

Осмелете се да изследвате нови светове с HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition

Изработен с издръжливи и елегантни DLC аерокосмически материали, дизайнът на HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition е вдъхновен от иновативните и естетически постижения в стремежа на човечеството към Космоса. Най-забележителното е, че основният естетически акцент на HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition е неговата Лавал концепция, използвана в ракети и космически кораби, правейки устройството ексклузивно със своята нанокристална керамична рамка и интерактивен Лавал циферблат.Потребителите също така ще могат да се насладят на подобрения във функциите за здраве и фитнес, като добавянето на HUAWEI TruSeenTM 5.5+ за по-прецизно проследяване на здравето, както и Health Overview 2.0, подобрена функция за здравни отчети, която сега предоставя нови здравни данни и нова функция за анализ на здравни тенденции, позволяваща тестване на множество основни здравни показатели за 60 секунди.HUAWEI WATCH FIT 3: Перфектната комбинация от мода, спорт и технологии

Концепцията „Fashion Forward“ прецизно улавя същността на носимите устройства на Huawei и същевременно нейния стремеж да си осигури място на истински иноватор на пазара на интелигентни носими устройства. Чисто новият HUAWEI WATCH FIT 3 наследява класическия квадратен дизайн на по-старите FIT модели, докато материалите и начина на производство, дизайнът и по-големият избор от цветове на каишката са подобренията, с които новите модели разполагат. Всички нововъведения в елементите на дизайна допринасят за цялостна реализация на концепцията „Fashion Squared“ на Huawei. 1,82"-инчовият изключително голям AMOLED дисплей с висока разделителна способност носи по-широко и триизмерно визуално изживяване. Корпусът на часовника от алуминиева сплав има шикозна текстура. Тънък само 9,9 мм и тежащ само 26 гр, корпусът на часовника е най-лекият и тънък досега в своята серия. С разнообразна гама от цветови опции и отлично потребителско изживяване, интегриращ ослепителната въртяща се корона, HUAWEI WATCH FIT 3 е не само лесен за използване, но и с грабващ вниманието дизайн.

Що се отнася до фитнеса, HUAWEI WATCH FIT 3 има за цел да бъде личен треньор на китката на потребителя. Приложението Stay Fit е напълно обновено. Неговата база данни за храни е разширена, за да покрие по-добре 50 различни държави и региони и е добавена нова функция за хранителен анализ, която помага на потребителите да постигнат баланс между диета и упражнения и да използват науката за постигане на по-здравословно отслабване. HUAWEI WATCH FIT 3 също бележи дебюта на приложението Smart Sports, което препоръчва определени видове упражнения за определена продължителност, въз основа на навиците на потребителя, метеорологичните условия и статуса на съответните Activity rings, за да насърчи потребителите да поддържат здравословни навици.HUAWEI WATCH FIT 3 разполага с HUAWEI TruSleep™4.0, който цялостно подобрява предишните версии. TruSleep™4.0 покрива по-широка гама от физиологични показатели, неговата система за оценка на съня е подобрена и предлага анализиране на модели на сън и персонализирани съвети. Освен това, новата функция за проследяване на дишането при сън позволява на потребителите да спят по-спокойно. HUAWEI WATCH FIT 3 се предлага и с HUAWEI TruSeen™ 5.5 проследяване на здравните индикатори, с 30% по-сигурно измерване на сърдечния ритъм. Интерфейсът на SpO2 е обновен и потребителят може да провери текущия си SpO2 само за 25 секунди.

Новите HUAWEI MateBook X Pro и HUAWEI MatePad 11.5"S: следващо поколение устройства за по-креативна работа

На 12 декември миналата година Huawei организира събитие за представяне на устройства в Дубай, съсредоточено около концепцията „Creation of Beauty“. Това сигнализира, че продуктовата концепция на Huawei се измества от интелигентни офис устройства към продукти, насочени към подпомагане на потребителите да създават уникални и красиви творения и подкрепа на креативността на всеки потребител.

Най-новата версия на HUAWEI MateBook X Pro наследява технологичните иновации, естетическия дизайн и интелигентното изживяване, които са кодирани дълбоко в ДНК-то на компютрите Huawei. Техническите пробиви позволиха на Huawei да създаде лаптоп, който е едновременно лек и мощен. Цялото устройство тежи само 980 гр и е с дебелина само 13,5 мм. Това е единственият лаптоп с високопроизводителен Intel® Core™ Ultra 9 процесор, който тежи под 1 кг.

 

Приложението за рисуване, разработено от Huawei: Творчески инструмент за всеки
За да донесе радостта от рисуването на всички потребители, Huawei представи своето собствено разработено приложение GoPaint.

Това приложение е разработено съвместно от Huawei 2012 Laboratories и други научноизследователски екипи от осем области. Предлага се с над 100 различни виртуални четки и новаторски реалистични текстури, давайки на потребителите реалистични и естествени платна за рисуване . Благодарение на FangTian Painting Engine, GoPaint поддържа голям брой основи, ниска латентност и висока честота на опресняван на кадрите за незабавна реакция на движенията с четка на потребителя. В комбинация с мощната производителност на таблетите Huawei, GoPaint предоставя автентично, професионално, интелигентно и лесно за използване приложение за рисуване, което ще се хареса както на любители, така и на професионални творци. Huawei също така ще оборудва GoPaint с пълен набор от уроци, за да помогне на потребителите да се справят с всеки инструмент в приложението. Потребителите могат да учат докато творят, като започват от най-лесното и постепенно задълбочават знанията си за функциите от по-високо ниво.

Huawei прекара три години в изследване и развитие на GoPaint – време, което би било достатъчно за разработването на нов таблет. Вместо това целта е да се предложи на потребителите на таблети по целия свят приложение за рисуване, което е безплатно за изтегляне, с надеждата, че всеки може да създава красиви неща.В допълнение, събитието включва представянето на слушалките FreeBuds 6i с подобрени възможности за шумопотискане. Събитието в Дубай също хвърли светлина върху HUAWEI MateBook 14, лаптоп с професионален 2.8K OLED дисплей, и 41-милиметровия HUAWEI WATCH GT 4, който вече се предлага в зелен цвят.

More All About Life