Следва

3 х микроскопичните бикини на Бела Хадид в Кан

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

All About Life преди 1 месец

Сега искам да ти разкажа накратко за моята страст - приготвянето на неповторими по вкус различни видове месо на грил. Някои казват, че съм самороден талант в приготвянето на такива цър-пър вкусотийки, други наблягат на факта, че се интересувам постоянно от нови техники за гриловане, а трети, след като си изядат и последната трошица от чинията, просто казват, че имам късмет.

Истината вероятно е някъде по средата, не знам. Но аз просто обожавам на близките до мен хора да им е вкусно. Нямам проблем в това да се опушвам и да се “пържа” в горещите летни дни около грила. Важното е накрая да сложа на масата сред природата вкусни, сочни и ароматни пържолки, кюфтенца, плескавички и какво ли още не.

И точно заради това, има-няма вече 10 години, гордо нося титлата грил майстор и радвам приятелите си със забележителен ентусиазъм. Както споменах още в началото, не ми е трудно да бъда онзи значим човек във всяка компания, която обича да си похапва прясно изпечени месца на открито. Това е така, защото залагам на един принцип, който никога не пренебрегвам - използвам винаги пресни и качествени предложения за грил. Откривам точно това, което най-много ми трябва в магазините на Lidl. Знам, че там винаги има пресни предложения с марката “Грил майстор”, които са и със сертификат за качество.

То не са сочни наденички, крехки филенца, мариновани пържолки, ущипци, стрипсове… От тази година веригата предлага и няколко нови предложения за сезона, като пилешко долно бутче с марината (600 г), биволски наденички с кашкавал (500 г), велико кюфте с лук и бекон (400 г) и мариновани пилешки стрипсове (600 г). Честно да ти кажа, нямам търпение този уикенд отново да заредя хладилната чанта с няколко велики кюфтенца с лук и бекон, да подготвя барбекюто за грил екшън и да си спретнем с компанията един приятен и вкусен излет сред природата. Само и времето да ми го позволи!

За финал ще ти споделя и една малка тайна, която често прилагам. Казват, че всяко ястие трябва да се приготвя с много любов и позитивно настроение, нали така? Именно затова когато се развихря пред барбекюто, тихичко започвам да си пея популярната Ода за грил майстора на Lidl. Не знам дали заради нея, заради качествените и пресни предложения от веригата или е някаква съвкупност от двете, но сезонът на грила ми е любимото време през годината!

Така де, с всичко това искам ти да кажа, че да си истински грил майстор на всяка компания, не е толкова трудно. Само трябва да знаеш откъде да си купуваш продуктите и на каква музика да ги приготвяш…

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 2 дни

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 2 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 3 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.