Следва

Кан 2024: червеният килим в седмия ден

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание. 

 

Celebrities преди 1 месец

„Хората просто си носят кръста. Не обичама да съм слаба. Но ако видите някой от моите братя и сестри, те са със същата генетична предразположеност. Не мисля много за това, но и е добре да знаете, че това не е постижение. Всъщност бих предпочела да имам повече тегло, но така работи тялото ми“, каза 59-годишната актриса.

В последните години куп звезди и инфлуенсъри  се сблъскват с критики не само за наднорменото тегло, както беше преди, но и за това, че свалят твърде много килограми твърде бързо. Всеки, отслабнал скоростно, е подозиран, че използва лекарството за диабет Ozempic. Знаменитостите са съдени за лошия пример, който давата на последователите си, респективно повечето яростно отричат ​​да използват каквито и да е медикементи (вижте още: Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос). 

По-рано Сара Джесика Паркър говори за началото на работата по новия сезон на сериала „И просто ей така“, продължение на „Сексът и градът“. Въпреки острата критика, създателите решиха да продължат проекта.

Припомняме, че актьорите от оригиналния сериал в продължението са в съкратен състав - без Ким Катрал, която изигра ролята на Саманта. Актрисата отказа да участва в продължението на "Сексът и градът", според слуховете, заради конфликт със Сара Джесика Паркър. 

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 1 ден

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 3 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.