Следва

Помощ: сексуална тревожност и как да се справим

Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom

Vivacom дава допълнителни 20 000 MB мобилен интернет на всички нови клиенти на предплатените 5G пакети Free2Go.

All About Life преди 2 седмици

Потребителите могат бързо и лесно да ги активират през приложението My Vivacom. Бонусът е валиден 30 дни и идва като допълнение към включените в стартовия пакет 12 000 MB на максимална скорост, 6 700 MB в роуминг в ЕС и 800 минути за разговори към всички национални мрежи.

Vivacom обновява и допълнителния пакет към предплатената услуга. Той е с валидност 21 дни и се предлага на цена от 14,99 лв., като вече включва 1 000 национални минути, 18 000 МВ мобилен интернет и 50 национални SMS-а.

Vivacom е първият мобилен оператор в България, който предлага 5G предплатен пакет с неограничен интернет в най-голямата 5G мрежа в страната . Free2Go дава възможност на клиентите сами да избират колко минути, мегабайти и SMS-и да използват според своите потребителски навици. Всеки абонат на Free2Go може да избере кога и с колко да зареди предплатената си карта, както и какъв пакет ще активира. Сред другите предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина.

Повече информация за предплатените пакети на Vivacom можете да видите ТУК.

More All About Life

Ходенето пеша до работа и обратно - най-добрата практика за духа и тялото

All About Life преди 6 дни

Знаем, че движението е здраве, но или "нямаме време", или намираме хиляди други оправдания, така че да го избегнем. Само че златното правило е, че е супер важно да се движим, а ходенето до работа пеша помага не само на тялото, но и на ума.