Месечен ХОРОСКОП - Юни 2024

Astro преди 1 месец

Добре дошли във вашия юнски хороскоп! Този месец идва с много новости, включително развитие на идеи, които са се зародили в далечната 2020 г.! На 2-ри Юпитер влиза в тригон с Плутон, рядък аспект, който идва с възможност за реализиране на амбициозни проекти. Очаквайте стартирането на експериментални образователни платформи, клюкарски колони и големи пробиви в социалните мрежи и AI.

Новолунието в Близнаци на 6-ти носи още повече умопомрачителна информация. Новолунието обикновено е хладно и спокойно време, но с Меркурий, Венера и Юпитер също в Близнаци, това е натрупано със страшно много вълнение. Това Новолуние също идва с потенциал за богато изкуство и романтика. Венера съвпада със Слънцето на 4-ти, аспект, който подновява творческите страсти, подтиква влюбвания и – надявам се, че нашите читатели в токсични ситуации ще запомнят това - намиране на по-пълноценни връзки.

Марс преминава в бавния и стабилен Телец на 9-ти, насърчавайки да сме по-внимателни, да организираме файловете си и да интегрираме на практика това, което сме научили. Това е последвано от "а-ха!" момент и доза яснота, когато Меркурий съвпадне със Слънцето на 14-ти.

Романтика ще е във въздуха през втората половина на месеца, който започва с Венера и Меркурий в квадрат с Нептун на 16-ти. И Венера, и Меркурий се преместват в Рак на 17-ти, а сезонът на Рака започва на 20-ти. Оттук нататък ще се гмуркаме в дълбоки води, далеч от главата и близо до сърцето. Но първо идва reality check с отрезвяващо Пълнолуние в Козирог на 21-ви. Ако визиите и мечтите се материализират, то това ще се случи след обстойно разглеждане на практическите въпроси. 

Хороскоп

Още от Astro