Седмичен ХОРОСКОП - 03.06 - 09.06

Astro преди 1 месец

В началото на седмицата сме в балсамовата фаза на луната, време, което обикновено е запазено за приключване на проекти, излежаване и почивка. Но с пет планети в Близнаци до края на седмицата ще бъдем твърде свръхстимулирани, за да подремнем.

Рядък съвпад се случви вчера, 2 юни, когато експанзивният Юпитер влече в тригон с Плутон. Променящ живота, аспект, който реализира амбициозни проекти и привлича големи промени в нашия колективен мироглед. Този аспект приема идеи, формирани през 2020 г., и изпълва детайлите, тласкайки я в друго творческо измерение.

Меркурий навлиза в Близнаци в понеделник, преди да съвпадне с Юпитер във вторник, носейки радостно, игриво и експанзивно отношение към комуникациите. Венера се среща със Слънцето във вторник, подсилвайки романтиката, изкуството и красотата. След това в четвъртък има съживяващо Новолуние в Близнаци. Това Новолуние носи любопитство и разширяване на интелектуалните хоризонти.

Седмицата завършва с тежко спиране, когато Венера се изправи в опозиция срещу Сатурн в събота, инициирайки процес на забавяне, който ще продължи през следващата седмица, за да се интегрира цялата тази нова информация. 

Хороскоп

Още от Astro