Следва

Зряла и чувствена Майли Сайръс за W magazine: "Пораснах и се чувствам добре"

Huawei Pura 70 Ultra - Haute Couture вече е смартфон

Рar Еxcellence Мода!

All About Life преди 2 седмици

Събуждаме се рано за работа в понеделник от звънливата аларма на HUAWEI Pura 70 Ultra, заглеждаме, сякаш го виждаме за пръв път, зеления графичен гръб, огледалния екран, орнаменталната камера - всеки милиметър е спектакъл на елегантността. С изгрева на седмицата ни изпълва убеденост, че всички дизайнери, които обожаваме и за които пишем вече почти две десетилетия, биха се влюбили в този телефон. Или че, ако беше дреха, щеше да е Haute Couture. Това творение на Huawei е нова страница, още по-далечен хоризонт, автентично присъствие, par excellence Мода!

Технологиите отдавна не са просто нещо, което ни събужда, което звъни или което снима. Huawei докосват дълбоко душата с този телефон, който се усеща като висша мода. Haute Couture, върхът на любимото ни изкуство, има богата културна история, която обхваща повече от век. Този изискан стил произхожда от Париж в края на 1800 г. и оттогава е синоним на лукс, майсторство и иновация. Висшата мода в технологиите се ражда с-е-г-а, държим я в ръцете си, ползваме я постоянно, радваме й се безкрай. Разказваме надолу за първия haute couture design integrated into а smartphone >>>

Технологичната естетика, в която Huawei са пионери, индикира ново ниво на ангажираност с потребителя. Както Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld и Elsa Schiaparelli започват да създават дрехи - произведения на изкуството за фини, изискани души, така и Pura 70 Ultra е направен, за да носи красота и удоволствие, освен безупречен performance. Звездно инкрустираният дизайн с релефна текстура, който нашепва за несравним лукс, е метафора за абсолютното майсторство. Песен за красотата във всичко, което ни заобикаля. Това е телефон за хора, за  които всичко е избрано и поставено с любов, всеки цвят стои съвършено до другия, всяка вещ е нещо уникално. 

Повърхността на гърба на HUAWEI Pura 70 Ultra е изработена от веган кожа, която се отличава с мека и първокласна текстура. Веган кожата е алтернатива на естествената кожа, към която все повече дизайнери от луксозните брандове се обръщат, заради по-устойчивата й природа. В момента най-красивите портфейли, чанти, обувки - и телефони - са изработени именно от vegan leather. Използването на веган кожа не само опазва средата, но е предпочитано от много потребители заради удобството, висококачественото усещане и устойчивостта на замърсяване. Затова ви пожелаваме да го докоснете с ръка дори и за секунди - ще се почувствате като в дизайнерски шоурум. 

Що се отнася до камерата - тя е изкуство за самото изкуство. Ultra Lighting Pop-Оut камерата на телефона-чудо разполага с изскачащ обектив  и масивен, 1-инчов сензор, регистриращ свръхмного светлина, за да превърне обикновените сцени в невероятни изображения. Когато камерата е активирана, основния обектив на гърба на телефона автоматично се разтяга, придружен от симфония от механичен звук (точно като от професионална камера!). Изключителният орнамент също е украсен с червен пръстен, добавяйки новост към фотографското изживяване и подчертавайки артистичността и силата на изображенията - като подметка на Christian Louboutin!

Модулът на обектива на серията HUAWEI Pura 70 се отличава с чисто нов, уникален минималистичен геометричен дизайн. Той се откъсва от традиционните квадратни и кръгли форми на традиционните смартфони, включвайки иновативно триъгълни елементи, което придава на серията HUAWEI Pura 70 висока степен на разпознаване, а на нас - още повече усещане за индивидуалност. Подобно на Високите модни марки, HUAWEI Pura 70 Ultra също разполага със собствен ексклузивен етикет. Под модула на камерата на HUAWEI Pura 70 Ultra има уникален XMAGE етикет, представляващ HUAWEI XMAGE и добавящ нотка специална елегантност към устройството. А снимките - наблизо, надалеч, портретни, в движение - са живи, наистина неочаквано добри (или може би очаквано, предвид факта, че ползваме Huawei от години и винаги сме влюбени в камерата).

Като професионалисти можем да признаем, че висшата мода никога не се е стремяла към комфорт - досега. Екранът засища окото с визуална наслада от всеки пиксел, Crystal Armour Kunlun е гарант за безопасност при инциденти, батерията се зарежда за минути, интерфейсът е супер интерактивен, имаме AI управление с жестове и абсолютна бързина при всяка команда. Благодарение на абсолютно ненатрапчивите microG и GBox, можем да работим с всякакви приложения, включително Google и всички съпътстващи го с гарантирана безопасност.

С този телефон влизаш в несравними измерения на въображението, срещаш Гения, раждаш идеи, държейки в ръка нещо безкрайно красиво, държейки в ръка a piece of Haute Couture. #FASHIONFORWARD

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 13 часа

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 1 ден

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 2 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 2 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.