Следва

Сиена Милър пренаписа правилата на сватбения етикет с официалната си мандаринена рокля

Бодито за бизнес среща на Бианка Ченсори

Бианка Ченсори и Кание Уест отново попаднаха в обектива на папараците, този път на бизнес среща в Прато, Италия.

 

Celebrities преди 2 седмици

Както се очаква, Бианка е в минимум дрехи: бяло боди с дълбоки цепки отстрани, напомнящо трансформирана мокра тениска, и чехли с плътен ток. Kanye също е в бяла, но по-несекси визия.

В ръцете на Бианка виждаме тетрадка с дизайнерски скици. Известно е, че двойката планира да рекламира марката на рапъра Yeezy в Италия, а град Прато, който е текстилната столица на страната, е много подходящо място за развитие на моден бизнес.


Кание Уест и Бианка Ченсори в Италия на фона на „забраната“ да посещават страната


Кание и Бианка се завърнаха в Италия въпреки факта, че преди това местните жители поискаха да им бъде забранено да посещават страната заради неморално поведение и неприличен външен вид. Италианците бяха особено шокирани от случая, когато по време на разходка с лодка във Венеция двойката, според очевидци, се занимава с орален секс, което доведе до доживотна забрана за наемане на местните ладии. 

След като Бианка се омъжи за Кание Уест, тя започна да се появява публично предимно полугола. Първоначално това предизвика сериозно безпокойство сред интернет потребителите, които заподозряха рапъра, че манипулира жена си и напълно я контролира. По-късно обаче близки до фамилията потвърдиха, че мадам Ченсори няма нищо против подобни експерименти със стила й, още повече, че те вършат прекрасна работа за популяризирането й в световен мащаб. Единственото нещо, което тя, според слуховете, изобщо не харесва, са плановете на музиканта да отвори порно студио Yeezy Porn. Излежда дамата на сърцето на музиканта се тревожи, че Кание ще иска да я ангажира и във филмите си, нещо, което тя не би искала, поне на този етап. Предстои да видим, оглеждайки отново бизнес "ансамбъла" на госпожа Уест, показан вчера в Италия. 

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 7 часа

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 2 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.