Следва

Яник Синер стана номер 1 в света, гаджето Анна Калинская със сигурност с роля в успеха

Брад Пит е "с разбито сърце" заради отказа на Шайло да носи фамилията му

Брад Пит е смазан от решението на най-голямата си дъщеря Шайло официално да се откаже от фамилията му. 60-годишният актьор е силно разстроен от действията на момичето си, което наскоро навърши 18 години, съобщава People.

 

Celebrities преди 2 седмици

„Той знае за това и е изключително разстроен. Той никога не е изпитвал такова щастие, както при нейното раждане. Винаги е искал дъщеря“, твърди близък до актьора пред изданието. „Непрекъснатите натяквания, че всъщност Брад е отблъснал децата си, за да се стигне дотук, никак не са лесни за него."


Брад Пит и Анджелина Джоли с децата Пакс, Нокс, Захара и Шайло през 2009 г.

Друг вътрешен човек отбелязва, че Пит „много обича и много му липсват всичките му деца“. Новината за решението на Шайло да се откаже от фамилията си е дълбок емоционален удар за звездния баща, "разбил сърцето му“. Решението на Шайло идва малко след като по-малката й сестра Вивиен също изостави фамилията Пит. Но Шайло беше първата, която го направи официално. Тази тенденция, според източника, тревожи Пит, който е чувствителен към физическата и емоционална дистанция от децата си.

Припомняме, че Анджелина Джоли и Брад Пит имат общо шест деца: осиновените Мадокс, Захара и Пакс, и биологичните - Шайло, Нокс и Вивиен. Осиновените деца не са общували с Пит от дълго време. Пакс в социалните мрежи нарече баща си „ужасен човек“, който държи децата си в страх и „задник от световна класа“, а Захара вече се е изявявала в колежа, представяйки се като Захара Марли Джоли.


Анджелина Джоли с децата Шайло, Захара, Вивиен и Мадокс през 2021 г.

Преди това в интернет се появи информация, че Шайло възнамерява да се премести при баща си и иска родителите й да подобрят отношенията си, но преди да навърши пълнолетие, тя промени решението си.

Пит и Джоли обявиха развода си през 2016 г., а съдебната битка все още продължава. И докато проблемите с попечителството затихнаха с навършването на пълнолетие на три от шестте деца, битката за замъка с винарна Миравал във Франция продължава.  

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 6 часа

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 2 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.