Следва

Обичта на известните: Дамяно Давид и Дав Камерън в Лос Анджелис

Бебе за Лейди Гага, поне според тези две, даже три рокли

Лейди Гага подхрани слуховете, че е бременна.

 

Celebrities преди 2 седмици

Снимките от сватбата на сестра й Наталия в мига на появяването си предизвикаха хиляди коментари, до един допускащи, че 38-годишната звезда очаква първото си дете от Майкъл Полански. На някои от кадрите, разпространени в социалните мрежи, Лейди Гага е облечена в тясна черна рокля, а на други крачи ръка за ръка с половинката си в официален тоалет. 

Само преди дни Гага отново подхрани слуховете за бременност, като се появи във филма за концерта на Gaga Chromatica Ball, облечена в тясна бяла футуристична рокля. 

Междувременно певицата откликна на загриженосста с краткото "Не съм бременна..."

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 6 часа

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 2 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.