Следва

Изживей лятото с хитова музика, филмови предизвикателства и супер награди с EON от Vivacom

We Love: хубавицата на мама Клаудия Шифър - Клементин де Вере Дръмънд

Шоуто на Dior от миналата вечер, организирано в историческите градини на замъка Дръмънд в Шотландия, беше посетено от дъщерята на супермодела Клаудия Шифър и филмовия продуцент Матю Вон, Клементин де Вере Дръмънд. Моментът беляза първата официална изява на младата красавица.

Celebrities преди 2 седмици

19-годишната Клементин де Вере Дръмънд избра черен кожен тренчкот на Dior, чанта от същата марка и лачени обувки на ток, подчерта хубавите сини очи с грим и остави косата лежерно разпусната.


Клаудия Шифър и порасналата Клементин в супера - извънредно рядка среща с обективите


Бащата на момичето, Матю Вон, е британски аристократ, чието истинско име е De Vere Drummond. Баща му е кръщелник на крал Джордж IV, а замъкът, в който се проведе шоуто, принадлежи на предците на Матю.

Клаудия Шифър и Матю Вон са женени от 2002 г. В брака им се раждат три деца - синът Каспар и дъщерите Клементин и Козима (вижте още: I promise to love you: пълното с обич английското имение на Клаудия Шифър).

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 8 часа

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 2 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.