Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 10.06 - 16.06

Dior в Шотландия: Аня Тейлър-Джой и Летисия Каста сред гостите

В Шотландия се състоя ревюто на новата круизна колекция на модна къща Dior. На шоуто, проведено в историческите градини на замъка Дръмънд, присъстваха Аня Тейлър-Джой, Дженифър Лорънс, Розамунд Пайк, Мейзи Уилямс, Лили Колинс, Алекса Чънг, Летисия Каста, Гери Хелиуел, Беатрис Казираги и десетки други приятели на марката.

 

Celebrities преди 2 седмици


Аня Тейлър-Джой


Дженифър Лорънс


Розамунд Пайк


Мейзи Уилямс


Лили Колинс


Алекса Чунг


Летисия Каста


Гери Халиуел


Беатрис Казираги

Шоуто отбеляза дебюта на Dior на това историческо място в Шотландия, съчетавайки мода и изкуство на фона на градините на ренесансовия замък. Изборът на локация отдава почит на наследството на Кристиан Диор, тъй като самият дизайнер черпи вдъхновение от Шотландия, когато създава своята дебютна колекция през 1947 г., а също така провежда роудшоута в местни хотели в средата на 50-те години.

Креативният директор на марката Мария Грация Кюри продължава традицията да интегрира местната култура и занаяти в колекциите си. Ревюто бе открито от изпълнител на гайда, последван от руския модел Таня Чурбанова. Когато създава колекцията, Мария Грация се вдъхновява от Мария Стюарт, която управлява Шотландия през 16 век и е екзекутирана по заповед на Елизабет I. Стюарт се занимава с бродерия в месеците преди екзекуцията си, което Кюри отразява в полите и роклите. Колекцията се основава още на традиционното шотландско каре в различни нюанси, кожените аксесоари, обемните пелерини-пончо, полите с волани, пънк естетиката с груби ботуши, чокъри на врата и обемни сака, както и „местните“ материали кашмир, туид и тартан. Можем да кажем, че новата колекция на Dior, след поредица от малко спорни сезони, е интересна и жива.

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 8 часа

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 2 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.