Следва

Hermès Resort 2025

Неутралният цвят на лято 2024, за който повечето от нас не се бяха сетили

Любителите на черното и бялото със сигурност ще се възторгнат, защото той им прилича, но далеч не е същият. Става въпрос за елегатнното, гъвкаво и страшно популярно маслено жълто.

All fashion преди 1 месец

Масленото жълто е неутралният цвят, който е тенденция номер едно за лято 2024 и белязва всичко наоколо с шик въздействие. Ето как го носим. 

Ако има урок по стил, който научихме през последните години е, че черното е класика, но е хубаво да го разнообразяваме, особено през лятото, когато навън е слънчево, настроението е щуро и дните са дълги. То със сигурност оформя зона на комфорт, която не изисква много усилия за намиране на най-подходящите цветови комбинации. Нюансът е маслено жълт, универсален като черното, ярък като бялото.


Лила Мос

Маслото винаги е било тенденция в кухнята, радвайки небцето с дълбокия си млечен вкус, но сега го виждаме в десетки разновидности, свалени от модния подиум, за да обживеят градове и улици около нас. Подобно на свеж хляб с уханно масло, на него се устоява трудно. Маслено жълтото си проправи път в тенденциите за топлите месеци на 2024-та, показвайки ни, че е супер алтернатива. Във версията total look особено, този цвят звучи изискано и супер елегантно. 

Как да носим жълтия цвят?

Виждаме нюанса в Gucci Resort 2025, което затвърждава манията по него. Въпреки че се води неутрален, този цвят е интензивен и придава особено усещане за блясък. Дори минималистичните тоалети стават по-забележителни (като роклята блейзър на Jacquemus).

Цветовите комбинации са основни при избирането на тоалет  в жълто, като има някои тонове, които го акомпанират доста добре. Пример за това са светлосиньото и лилавото, нежни и мечтателни, бордото пък подчертава характера му. Визиите от модния подиум пролет/лято 2024 показват, че масленото жълто е универсален цвят, но с по-решителен тон.

В ежедневното облекло се открояват две наистина интересни цветови комбинации: този нюанс на жълтото е подсилен и изглежда страхотно с маслинено зелено и кремаво бяло, напомняйки ни, че природата предлага фантастично разнообразие от окраски, идеални за лятото, и които са добра алтернатива на морско синьо и коралово червено, но еднакво очарователни.

More All fashion