Следва

Новият HUAWEI Pura 70 Ultra е начело в класацията на DXOMARK за смартфон камери

Schweppes Розов Грейпфрут е най-добрият нов продукт сред напитките у нас

Иновативното предложение на Кока-Кола в България бе удостоено с първо място на конкурса PROGRESSIVE AWARDS

All About Life преди 1 седмица

Едно от най-свежите и иновативни попълнения в портфолиото на Кока-Кола България - Schweppes Розов Грейпфрут, бе отличено в категория „Най-добър нов продукт - Напитки“ на PROGRESSIVE AWARDS. В рамките на шестото издание на престижния конкурс бяха раздадени общо 15 статуетки. Победителите във всяка една от категориите, включващи търговци, производители, брандове и проекти от бързооборотния бизнес в страната, бяха избрани след гласуване сред 12 500 мениджъри на компании от сектора.

„През далечната 1783 г. германският часовникар и изобретател Якоб Швепе смесва вода и въглероден двуокис, създавайки първата газирана безалкохолна напитка в света. И по-конкретно Schweppes. Така той пише първата страница от една невероятна история, благодарение на която днес Schweppes е синоним на изключителен вкус и характер. Повече от 240 години по-късно, за нас е чест, че конкурсът PROGRESSIVE AWARDS отличи смелата ни иновация Schweppes Розов Грейпфрут. Приемаме наградата като признание за постигнатите успехи, но и като вдъхновение за бъдещи такива“, сподели по време на церемонията по награждаване Николай Тинков, директор „Маркетинг“ в Кока-Кола ХБК България.

Представен на пазара през 2023 г., свежият Schweppes Розов Грейпфрут, е резултат от задълбочено консуматорско проучване и стремежа на компанията да изненадва потребителите си с иновативни предложения. Благодарение на новия си свеж и балансиран вкус, напитката печели бързо сърцата на консуматорите и намира място в хиляди български домове и заведения. Интензивният оригинален вкус на розов грейпфрут, с деликатни сладко-кисели нотки, допълва актуалните предпочитания на потребителите за розови напитки с привлекателен цвят, подходящи както за самостоятелна употреба, така и за развитието на коктейлната култура у нас.

Признанието от PROGRESSIVE AWARDS не само отличава успехите на Schweppes Розов Грейпфрут, но и подчертава важността на непрестанния диалог с потребителите, за да бъдат създавани продукти, които наистина отговарят на техните предпочитания и очаквания. Отличието е още едно потвърждение за устойчивите усилия и ангажираност на Системата на Кока-Кола в България към непрекъснато усъвършенстване и иновации в индустрията.

В допълнение, компанията се нареди сред финалистите в още 3 категории на конкурса, сред които „Най-добър проект за социална отговорност – Производител“ – с дългогодишните си инициативи „Моят зелен град“ и #YouthEmpowered, „Най-добър нов продукт - Алкохол” – с успешното лансиране на популярното Proper No. Twelve уиски, както и с иновацията Jack Daniel’s Tennessee Apple, в партньорство с Браун-Форман България. Първата негазирана напитка без захар в портфолиото на Кока- Кола – Cappy Лимонада Ягода и Лимон Без Захар, също се нареди сред финалистите в категория „Най-добър нов продукт – Напитки“.

More from View Sofia

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 12 часа

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 1 ден

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 2 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 2 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.