Следва

Max Mara Resort 2025

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

All fashion преди 1 месец

Проектът, включително замисълът, организацията, бекстейдж и търсеният ефект, бяха ексклузивно представени пред 110-те специални гости на View Sofia Fashion Series 01 на 23 май в Зала Славейков на Френския институт, чиято тема бе Wardrobe Management & Education.


Как изразяваме себе си и настроението си чрез дрехите, те ли зависят от нас или ние от тях, приятно ли е и доколко да сме #delulu, обличайки и соанирайки се по точно определен маниер, как простото става сложно и обратното, и колко е важно да правиш нещата, които обичаш не сам, а в екип.

The Trackers поканиха Saint Radoslav (@saint.radoslav), когото предстои да ви представим отделно, защото е един от най-любопитнити млади стилисти у нас и заедно направиха тази изпълнена с цвят и динамика модна сесия, вдъхновена от поп културата. 

Кадрите са заснети с новия Huawei Pura 70, а резултатът, по професионалната оценка на Евгени Гочев и Еда Кадирова, aka The Trackers, се дължи на изключителните качества на смартфона и, разбира се, на неговата камера, с която абсолютно всичко във фотографията, включително модната, е постижимо. "Бихме се радвали, ако сме успели в идеята си - да снимаме, гримираме и стилизираме свободно, с размах, с настроение за експеримент и едновременно с наслада, като предадем усещането от този общ творчески процес по нов, нетипичен и привлекателен за младото поколение начин". 

#FashionForward

More All fashion