Следва

Любов: дънките с рошав подгъв

Стил урок на седмицата: меко, като плаж

Лесно и чудесно!  

All fashion преди 1 месец

Бял топ и бежови панталони може да ви изглеждат като нещо ново това лято, но и двете са базови съкровища, доказали се в продължение на десетилетия като една от най-простичките и безпогрешни комбинации за топлото време навън. Така съчетани, двата артикула направиха бум миналата година, която като цяло бе реверанс към класиката. Обичта на свежата бяла риза с бежовита панталони се прочу особено, когато гръмна популярността на тихия лукс.

Този сезон цветовата палитра остава същата, но атмосферата е малко по-различна. Всичко е подчертано по-небрежно. Бялата риза е оставена настрани, за да я замени белият потник. Изборът съвсем наскоро направиха Кейти Холмс и Дженифър Лопес.

Облеклото на Кейти Холмс на 6-ти беше ежедневно и едновременно чудесно. Сребърните балетни обувки добавят щрих на забавление към базата. От друга страна, визията на Дженифър Лопес на 9-ти е с намек за рокля, заради обемния панталон и вталена горна част. 

Освен бежовите панталони с изискани гънки, тук важна роля играят и златните аксесоари - обеци, слънчеви очила и Rolex на китката, които внушават сила и увереност. Луксозното настроение определено присъства в това обличане. 

Бежовите панталони правят това, което дънките не могат, просто радиусът е много по-широк. В зависимост от дизайна, който изберете, той може да варира от небрежен до официален и дори вечерен. Ако не сте по потниците, облечете ленена риза. Преди всичко цветовата комбинация е важна, защото е мека като плажен пясък. Толкова неутрална, че напомня за „тихия лукс“.

Използваме комбинацията като лятна униформа в дните, когато не искаме да се притесняваме какво да облечем. Това е класическа комбинация, която ще се слее естествено със средата на лятото, където и да стъпим. 

More All fashion