Следва

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.

 

Celebrities преди 3 седмици

Филмът проследява нейния живот, кариера и борбата със синдрома на скования човещ, който превръща хората в живи статуи (вижте още: Селин Дион с нелечима диагноза - потресаващото й видеообръщение).

На премиерата на филма в Ню Йорк Дион изглежда очарователно в елегантен бял ансамбъл от риза и дълга до пода пола. Звездата с феноменален глас беше толкова развълнувана от подкрепата на феновете си и многото емоции във въздуха, че се разплака, докато изнасяше речта си.

„Не мога да повярвам каква късметлийка съм, че имам своите фенове и живота си. Благодаря ви. Този филм е моето любовно писмо до всеки от вас. Надявам се да се видим с всички вас много скоро“, каза Селин и получи бурни аплодисменти (вижте още: Le grand retour: Селин Дион за Vogue).

В трейлъра на филма Селин разкрива колко много й липсват концертите и общуването с публиката. Тя обещава да даде всичко от себе си, за да се върне отново на сцената. "Липсват ми." Ако не мога да ходя, ще пълзя“, казва тя през сълзи.

Селин позира на събитието с 23-годишния си син.

Селин се бори с тази болест в продължение на 17 години, преди да разкрие диагнозата на обществеността през 2022 г.

Синдромът на скования човек е рядко неврологично заболяване с характеристики на автоимунно заболяване. Симптомите включват мускулни спазми, невъзможност за навеждане, болка и хронична тревожност. Мускулните спазми могат да бъдат толкова тежки, че да изместят ставите и дори да счупят кост. Пациентите могат да се окажат в инвалидна количка или неподвижни, често неспособни да работят или да се грижат за себе си.

Няма лек за този синдром, но има лечения, които помагат за облекчаване на симптомите.

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 3 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.