Следва

The Best Street Style: Седмица на мъжката мода в Милано Пролет/Лято 2025

Човекът амфибия или Kenzo Menswear Spring/Summer 2025

Ниго, артистичният директор на бранда, избра Parc Pal Royal като място за своето мъжко шоу Пролет/Лято 2025, само на минута пеша от Galerie Vivienne, където отваря врати първият магазин на Кензо Такада. 

Runway преди 3 седмици

В тази колекция дизайнерът смеси всички знаци на островитяните и емблематични елементи за къщата. Видяхме на модния подиум японски сандали (зори), дъждобрани с изображение на палми, сякаш замъглени от тропическия дъжд, горнища под формата на риболовна мрежа с морски дарове, суичъри от същата мрежа, прилични на костюма на човека-амфибия, като от странния материал са и джобовете на жилетките. На асиметричните якета Айфеловата кула е разположена в един от японските дворове, в който дори минава символът на марката от 1969 г. - тигърът. Ниго флиртува с дивите животни - бродерия с усмихната "котка" е върху бомбър якета, а раниците с глава на тигър лежат на раменете на моделите.

More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 1 седмица

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 2 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.