Следва

Парола: Студио 723

В несeсера: Чисто нов серум за твоите хубави очи - Clinique De-Puffing Eye Massage

Тази седмица в несесера ни влизат новостите от Clinique, които ще се грижат за съвършената ни, но деликатна...

Beauty News преди 13 години

Тази седмица в несесера ни влизат новостите от Clinique, които ще се грижат за съвършената ни, но деликатна кожа.

Гелът за очи De-Puffing Eye Massage е наслагващ се серум за зоната около очите в удобна опаковка с апликатор-ролка за видимо намаляване на подпухналостта, хидратира и изсветлява зоната около очите.

При продължителна употреба хидратира кожата и поддържа защитната й бариера. Нанеси под всеки околоочен продукт или върху грима си в движение, за да се освежиш моментално и за да коригираш изморения вид на очите си. Много е активен и срещу онези неприятни тъмни ктъгове, които с времето просто ще изчезнат.



Как го прави това чудо!?
Нежен масаж и ролка от медицинска неръждаема стомана доставят кофеин, антиоксиданти и омекотяващи растителни съставки намаляват подпухналия вид на очите.

Омекотяващи съставки като натриев хиалуронат привличат и задържат влагата в кожата. Лекият серум съхне лесно и зоната около очите изглежда и се чувства хидратирана. Уникални екстракти придават равномерен тен на кожата, намаляват появата на тъмните кръгове и изсветляват зоната около очите.

Нанасяй сутрин и вечер и по всяко време в движение колкото пъти е необходимо. Използвай самостоятелно или върху грима си, може да наслагваш с друг крем за очи. Нежно плъзгай ролката под окото по посока от вътрешния ъгъл на окото към външния, два пъти с лек натиск. Попий с пръст излишното количество от продукта.

Алергенно тестван. 100% без ароматизиращи вещества. Офталмологично тестван. Не съдържа мазнини. Всички типове кожа.

В аптеките и магазините на Estee Lauder и Clinique в страната.

Не забравяй да задава въпроси към мениджърите на Clinique и Estee Lauder за България чрез нашата ел. поща за всичко, което искаш да разбереш за някой от техните продукти. И, разбира се, по традиция - получаваш и подарък.
 

More Beauty News