Следва

Твоят най-добър приятел. Ресторант Торо и неговата омайна градина

Собственик на ресторант се обяви срещу пушенето на обществени места. Забранява го от 1 юни в заведението си

Много се дискутира темата да се забрани ли изцяло пушенето в заведения, но след приемането на по-либерален...

Food преди 13 години

Много се дискутира темата да се забрани ли изцяло пушенето в заведения, но след приемането на по-либерален режим, някои ресторанти и заведения вече започнаха да действат сами срещу тютюнопушенето.

Ръководството на ресторант Крим - най-старият ресторант в България, е взело решение да забрани пушенето във всички помещения на ресторанта.

От 1 юни 2010г. в залите на ресторанта няма да се пуши. Изключение ще бъде направено единствено за лятната градина.

Решението е взето единодушно от ръководството, твърдо убедено в чистата идея му и с надеждата, че примерът им ще бъде последван и от повече собственици на заведения.

Смела мярка, можем да кажем, щом 99 процента от заведенията печелят от обратния факт. Но пък аплодисменти за това, че все пак някой от тази гилдия подкрепя идеята.

Сега обаче питаме теб, съгласен ли си с тези мерки или предпочиташ старата формула с маси за и такива за непушачи.

Ще те откаже ли от любимото ти място тази инициатива или това няма да ти попречи да вечеряш с питие в хубава и ухаеща на телешко филе или маргарита атмосфера!?
 

Анкета

Какво мислиш за тази инициатива!?

Етикети

Прочети и това

More Food

FODMAP: подробно ръководство за начинаещи

Food преди 1 месец

В пряк превод абревиатурата FODMAP означава ферментируеми олигозахариди, дизахариди, монозахариди и полиоли. В разговорната реч съкращението идва да опише вид въглехидрат, който може да устои на храносмилателните сокове. За хората със стомашни проблеми би било изключително полезно ако намалят FOODMAP в диетата си