Следва

Търси се рокля за бала!? Каква да е и кога, съветва Аля Милушева

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Казват, че може да изкараш човек от селото, но не и селото от човека...
 

All fashion преди 13 години

1. Edita Vilkeviciute през юни за Vogue Япония

Казват, че може да изкараш човек от селото, но не и селото от човека. И тази стара сентенция, звучи напълно в синхрон с последната работа на Edita Vilkeviciute за Vogue Япония.

Във фотосесията дело на Натаниел Голдбърг виждаме модела, заобиколена от всичко, което фермата предлага, в компанията на Gucci, Giorgio Armani и Fendi на фона на красив хол.

Е, виждали ли сте някой да позира по-добре до кокошки, овце и кози?

2. Дукесата



The Duchess ни припомни защо толкова много обичаме черно-бяла фотография. Защото флоралните мотиви напомнят графика, а дрехите на райе или в монохромни цветове се открояват много по-силно. Фотосесията е дело на Mikael Wardhana и отвежда Amy Finlayson в провинцията съпоставяйки я на Stacy Beth-Lobb, Meggie Weinheimer и Hanalei Reponty.

3. Новото място на модната седмица в Ню Йорк



Дотук със селото, местим се в Ню Йорк и то през септември. Намираме се в Lincoln Center и очакваме с нетърпение старта на модната седмица в Ню Йорк, която е на път да се превърне в най-стилната модна седмица изобщо. Или поне така обеща Даян фон Фюрстенберг на откриването на новия дом на събитието. „Няма да се случи веднага. Но определено ще успеем да осъществим.”

Дворът ще бъде много по-голям от Bryant Park. Знаменитостите ще влизат направо от улицата, а всички останали посетители ще се разходят по червен килим, който ще ги отвежда до модерна лоби зона. Залата със 969 седящи места се гордее и с огромна видеостена на разположение на дизайнерите. Звучи страхотно, нямаме търпение.

4. Анна Уинтър – момичето на корицата



В началото на месеца бе обявено, че на корицата на първия брой на списанието Industrie ще грейне канадката Дария Вербоуи. Този слух май се оказа грешен, защото изглежда, че вместо нея, на корицата ще се настани пчелата майка на модната индустрия – Анна Уинтър. Industrie се определя като първото списание за модна култура в света, като ще насочено единствено и само към индустрията. И има сериозната заявка да го докаже с брой включващ Natalie Massenet, Tom Florio, Karl Templer, Luis Venegas, Panos Tiapanis, Solve Sundsso, Rick Owens, Katie Grand, Patrick Demarchelier, Giles Deacon, Alessandra Ambrosio, Lara Stone и Daria Werbowy.

5. Helena Christensen гола за Reebok



Може ли жена на 41 да изглежда толкова яко по маратонки. Очевидно да!
Хелена Кристенсен позира гола за последната рекламна кампания на Reebok, които обещават, че можеш да стегнеш краката си разхождайки се само по новите им маратонки.


More from View Sofia

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

All fashion преди 13 години

Очарователната Ирина краси корицата на испанското декемврийско издание на най-известното списание за мъже. Но дотук с хубавите новини. Оказа се, че Ирина съди списанието за нахален фотошоп ретуш, както и за договор, който те твърдят, че е подписала, с оглед публикуването на тези кадри.

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

All fashion преди 13 години

След като толкова упорито се стараеше да опровергае слуховете, че е мъж, Лейди Гага изведнъж реши да остави всичко някъде зад себе си. Всичко това с помощта на фотографа Ник Найт и стилиста Никола Формичети.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.